301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Şubat 2022 - Cuma 20:14 Bu haber 322 kez okundu
 
INSTAGRAMDA EN ÇOK ONLARI TAKİP EDİYORUZ
INSTAGRAMDA EN ÇOK ONLARI TAKİP EDİYORUZ
AKTUALİTE Haberi


Popüler sosyal medya uygulaması Instagram dünyada oldukça yoğun kullanılırken, en çok takip edilen hesaplar açıklandı. 2022 verilerine göre Instagram’ın kendi hesabı “Instagram” 470 milyon takipçi ile açık ara farkla en çok takip edilen hesap oldu.

Ajans Press’in, Statista verilerinden elde ettiği bilgilere göre, Instagram’da en çok takip edilen hesaplar belli oldu. Böylelikle ilk sıraya uygulamanın kendi hesabı Instagram’ın 470 milyon kişiyle açık ara farkla takip edildiği ortaya çıktı. Kişisel hesap olarak kontroller sağlandığında ise en çok takipçisi olan kişi dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo olurken, 401 milyon takipçiyle bu alanda zirvede oyer aldı. Ronaldo’dan sonra gelen yüksek takipçili kişiler ise şu şekilde sıralandı Kylie Jenner (310 milyon), Leo Messi (306 milyon) , therock olarak hesabını kullanan Amerikalı oyuncu Dwayne Johnson (296 milyon), Selena Gomez (296 milyon) Ariana Grande (294 milyon), Kim Kardashian (285 milyon) Beyonce ise (237 milyon) ile listeye girdi. Böylelikle listedeki takipçi sayılarının geçen yıla göre değişiklik gösterdiği kaydedildi.

Medya takip kurumu Ajans Press, sosyal medya ile alakalı basına yansıyan haber adetlerini inceledi. Ajans Press’in online siteler ve yazılı basın arşivinden derlediği bilgilere göre sadece bu yıl sosyal medya ile alakalı 60 bine yakın haber yansıdığı tespit edildi. Instagram’ın ülkemizde konuşulma oranı da bir hayli yüksekken 32 bin 466 habere konu olduğu görüldü. Ülkemizde en çok Instagram takipçisi bulunan kişi ise 42,2 milyon ile Nusret olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: INSTAGRAMDA, EN, ÇOK, ONLARI, TAKİP, EDİYORUZ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı