301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Ekim 2021 - Çarşamba 21:27 Bu haber 414 kez okundu
 
BARO Yönetiminde ADEO Yönetimine “Hayırlı olsun” Ziyareti
BARO Yönetiminde ADEO Yönetimine “Hayırlı olsun” Ziyareti
AKTUALİTE Haberi


Adana BARO Yönetimi, Adana Eczacı Odası (ADEO)’nın Eylül ayında gerçekleştirilen 2020-2021 Genel Kurul ve seçimleri sonucu göreve yeniden seçilen Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dedi.

AV. GÖKAYAZ, “MESLEK ODALARI BİRLİĞİ OLARAK HEPİMİZİN ENERJİSİ YÜKSEK”

Adana Baro Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli ve YK Üyesi Av. İlker Güzel ile birlikte geldiği ziyarette Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yeniden seçilmelerini eczacı açısından, Adana ve Adana Meslek Odaları açısından çok mutlu olduklarını ifade eden Başkan Av. Semih Gökayaz, açıklamasında “İçerisinden geçtiğimiz pandemi sürecinde eczacı, doktor, hemşire gibi sağlık alanında çalışanların tamamı ciddi sorumluluk üstlendi. Bir anlamda da bu hayırlı olsun ziyaretimiz aynı zamanda bir teşekkür ziyareti olarak da kabul edilebilir. Toplumun, insanın sağlığı ve hayata tutunması için önemli görevleri var. Minnettarız. Önümüzdeki çalışma dönemlerinde de kendilerine başarılar diliyoruz. Akademik Meslek Odaları birliği olarak hepimizin enerjisi yüksek. Hepimiz için başarılı geçecek güzel bir dönem olmasını diliyorum.” dedi.

EZC. YALBUZDAĞ, “İNSANLARIN EN FAZLA HUZURA, ADALETE VE MUTLULUĞA İHTİYACI VAR”

Adana Eczacı Odası (ADEO) Genel Sekreteri Ecz. Erdem Yalbuzdağ, Sayman Üye Ecz. Ezgi Elekarışmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Hakan Deniz, Ecz. Esra Haköver ve Ecz. Mehlika Şahindal’ın hazır bulunduğu ziyarette Baro Başkanı Semih Gökayaz nezdinde tüm yöneticilerine teşekkür eden ADEO Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, pandemi sürecinde gelinen noktada insanların en fazla huzura, adalete ve mutluluğa ihtiyacı olduğunu söyledi.

SOSYAL OLAN BİR İNSAN HÜMANİST OLUR

Sağlığa bakıldığında ‘Bedenen ve ruhen tam bir iyilik hali’ olarak adlandırıldığı söyleyen Başkan Ecz. Yalbuzdağ, “Sadece ülkemizde değil tüm dünya da toplumun yaşama karşı güveni kalmadı. Huzuru kalmadı. Ama bizler ülkemizin aydınlık geleceğine ve gençlerimize güveniyoruz. Hep birlikte el ele ülkemiz için çalışıp, üretmeye devam etmeliyiz. Pandemiden korunmada tek çözüm olan aşılama devam ediyor. Aşı karşıtlarını anlamış değilim. Lütfen aşı olalım. Korunma tedbirlerine uyalım. Bu pandemiden en kısa sürede kurtulalım. Yüz yüze eğitim mutlaka olmalı. Her insan mutlaka sosyal yaşamın içerisinde olmalı. Uzaktan eğitim ile insanlar yalnızlaşıyor. Bireyselleşiyor. Biz bunu istemiyoruz. Sosyal olan bir insan humanist olur, yaşama pozitif bakar mutlu olur. Bizlere geldiğiniz, sağlık çalışanları için söylediğiniz güzel sözler de tekrar teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BARO, Yönetiminde, ADEO, Yönetimine, “Hayırlı, olsun”, Ziyareti,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı