301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Kasım 2021 - Çarşamba 19:48 Bu haber 453 kez okundu
 
Seyhan Belediyespor farklı branşlarda yarışıyor!
Seyhan Belediyespor farklı branşlarda yarışıyor!
SPOR Haberi


Seyhan Bld.Spor’da moraller yerinde

Seyhan Belediyespor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu yine değişik branşlarda resmi maçlarına çıktı. Mavi-Beyazlılar, Voleybol ve Futbolda başarılı sonuçların altına imza atarken basketbolda ise haftayı üzgün kapadı.

 

KADIN VOLEYBOL TAKIMI MORAL BULDU

Deplasmanlı Kadınlar 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol takımı Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Hatay Voleybol takımını 3-0 mağlup ederek moral buldu. Baş Antrenör  Göksel Özbek, “ Genç bir kadroya sahibiz. Hafta içerisinde yapılan antremanlardaki performansımızı müsabakaya yansıttık ve istediğimiz sonucu elde ettik. Sporcularımı kutluyorum” dedi.

 

ERKEK VOLEYBOL TAKIMI DEPLASMANDA KAZANDI

Erkekler 2.Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı ise deplasmanda Gaziantep Sercan İnşaat Spor Kulübü’nü 3-0 yenerek çıkışını devam ettirdi. Antrenörler, Serdar Pehlivan-Metin Aydın İkilisi, “ Son haftalarda iyi skorların altına imza atıyoruz. Sporcularımız her geçen gün daha iyi performans sergiliyor. Daha da iyi olacağız” diye konuştular.

 

FUTBOL TAKIMI ÜÇTE ÜÇ YAPTI

Süper Amatör Küme Futbol Ligi İlyas Ayan Sezonu Kırmızı Grupta mücadele eden Seyhan Belediyespor takımı ilk iki haftanın ardından 3.haftayı da kazanarak tamamladı. Mavi-Beyazlılar Ceyhan’da oynadığı karşılaşmada Doğanspor’u 6-0 yenerek grupta liderliğe yükseldi. Antrenörler Erkan Küçükaşçı ve M.Ali Birbiçer, “ İyi oynadık ve haklı  bir galibiyet aldık. Futbolcularımızı kutluyoruz” dediler.

 

BASKETBOLCULAR KAYBETTİ

2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Basketbol takımı ligin ikinci haftasını da puansız tamamladı. Mavi-Beyazlılar deplasmanda İstanbul Beylikdüzü Basketbol Kulübü’ne 124-63 mağlup oldu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Seyhan, Belediyespor, farklı, branşlarda, yarışıyor!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı