Kırk yıllık hasret!
Kırk yıllık hasret!
163 defa okunmuş - 13 Mayıs 2024 - Pazartesi 11:11

Geleneksel Çamlık Buluşmaları kapsamında, yurtiçi ve yurt dışından gelen ÇÜ İktisat ve İşletme Fakültesi mezunları Çamlık’ta buluştu…

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının geleneksel hale getirdiği ÇAMLIK BULUŞMALARI, 4/5 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Gelenekselleşen ve her yıl daha fazla katılımın sağlandığı etkinlikte; 40 yıl öncesi anılar canlandı, hasret giderildi, dostluklar tazelendi.

Çamlık Buluşmaları Organizasyon Komitesi’nin titizlikle hazırladığı program dahilinde gerçekleştirilen etkinliklere yurtiçi ve yurt dışından Çukurova Üniversitesi İİBF mezunları katıldı.

Çamlık Buluşması kapsamında; tek ses, tek yürek olan İİBF mezunları; eşleri ve çocukları ile katılım sağladı. Eski günleri yad eden mezunlar; özellikle vefat eden arkadaşlarını hüzünle anarken, hazırlanan slaytı izleyip gözyaşı döktü.

 

DOLU DOLU 2 GÜN

İzmir, Ankara, Gaziantep, Denizli, Antalya, Mersin gibi ülkemizin dört bir yanından gelen, 40 yıl önce okuduğu okulu, okulun bulunduğu Beyazevler Çamlık’ta buluşan eski mezunlar 2 gün boyunca keyifli anlar yaşadı.

Öğrencilik yıllarına dönen, geride kalan o yıllara ait anıları tazeleyen, eski dostlarına ve sıra arkadaşlarına sarılıp hasret gideren ÇÜ.İİBF mezunları, öğrencilik yıllarında olduğu gibi eğlenceli pozlar vererek, içinde bulundukları anıları ölümsüzleştirdiler.

 

ATOSEV’DE YEMEK

Çamlık Buluşmaları’nın son günü ATOSEV’de düzenlenen müzikli. Akşam yemeği hayli coşkulu geçti. Seyhan Nehri’ne tepeden bakan terasta; suyun parıltısını, yakamozları izlemenin keyfini çıkaran eski dostlar; eğlencenin doruğuna çıkarken, hayatını kaybeden arkadaşlarının da görüntülerinin yer aldığı slaytı izlerken, duygusal anlar yaşadı. Çamlık Buluşmaları Organizasyon Komitesi tarafından hazırlanan video/slaytı izleyen eski mezunlar; yaşama veda eden arkadaşları için gözyaşı döktüler.

Çamlık Buluşmaları’nın son günü, Pazar sabahı kahvaltıda bir araya gelen ve sonrasında Çamlık’ta sohbeti koyulaştıran mezunlar, ayrılık saati geldiğinde duygusal anlar yaşadı.

Her daim genç kalmayı, sıkı bağları koruyup birbirlerinden kopmadan dostlukları sürdürüp, büyük ve geniş bir aile olmayı başaran ÇÜ.İİBF Mezunları; gelenekselleşen Çamlık Buluşmaları’nda 2025’te yeniden buluşmak üzere

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...