ATAK-DER BAŞKANI ZEYCAN YILMAZ, ‘’ TÜM ANNELERİMİZ YILIN ANNESİ’’
ATAK-DER BAŞKANI ZEYCAN YILMAZ, ‘’ TÜM ANNELERİMİZ YILIN ANNESİ’’
227 defa okunmuş - 13 Mayıs 2024 - Pazartesi 23:48

ATAK-DER Adana’yı Tanıtma; Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanlığı tüm anneleri yılın annesi seçti.

 

Başkan Zeycan Yılmaz, ‘’ATAK-DER; Proje Koordinatörümüz Gazeteci-Danışman Yusuf Ziya Yılmaz tarafından kurulan, Adana ve Türkiye genelinde tamamı kadınlardan oluşan ilk ve tek dernek’’ dedi.

Kısa adı ATAK-DER olan Adana’yı Tanıtma; Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanlığı tüm anneleri yılın annesi seçti.

Yüreğir Belediye Başkanlığı sponsorluğunda Yüreğir Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 1. Yüreğir Anneler Günü Şöleniyle Yüreğir ve Adana’nın çeşitli ilçelerinde yaşayan anneleri bir araya getiren Adana’yı Tanıtma; Kültür, Sanat ve Turizm Derneği’nin Başkanı Zeycan Yılmaz, tüm anneleri yılın annesi olarak seçtiklerini belirterek annelere unutamayacakları bir gün yaşattı.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın eşi Fidelya Demirçalı’nın yanısıra KADER Başkanı Halime Ünal ve yönetim kurulu üyeleri,Yüreğir Belediye Meclis üyeleri ve Muhtarlarının da eşleriyle katıldığı 1. Yüreğir Anneler Günü Şöleninde tüm katılımcı annelere çiçek takdimi yapıldı, ATAK-DER ve Yüreğir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan yılın annesi onur belgesi verildi.ATAK-DER Yönetim Kurulu üyesi Avukat-Yumurtalık Noteri ve Sanat camiasının yakından tanıdığı İkbal Özlem Arıoğlu, şölende Sihirli Sesler ve ekibiyle birlikte muhteşem bir konsere daha imza attı. ATAK-DER Başkanı Zeycan Yılmaz, şölende yaptığı konuşmada, Peygamberimizin, "Cennet Anaların Ayağı Altındadır" sözüyle annelerinin ne kadar önemli varlıklar olduğunun belirtildiği ifade ederek şunları söyledi:

Saygıdeğer Annelerimiz, hepinize ‘hoş geldiniz’ diyor saygılarımı sunuyorum. Bildiğimiz üzere "Anneler Günü" her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanıyor. Her şeyden önce ben de sizler gibi bir anneyim.

 

Adana'yı Tanıtma Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı ve aynı zamanda Yüreğir Belediye Meclis üyesiyim. Yüreğir Belediye Başkanımız sayın Ali Demirçalı' nın desteği ile başta Yüreğir ilçemiz olmak üzere Adana’da yaşayan siz değerli annelerimizle bir araya gelerek bu anlamlı günde hep beraber olmak ve bu günümüzü şölen havasında kutlamak için sizlerle bir araya geldik.

 

Tüm Annelerimiz kutsal varlıklarımızdır ve tüm annelerimiz yılın annesi olmaya layıktır. Adana'yı Tanıtma Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak tüm annelerimizi yılın annesi olarak seçiyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz ve bizleri onurlandırdığınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

 

ATAK-DER’ i kuran ve Proje Koordinatörlüğünü yapan Gazeteci-Danışman Yusuf Ziya Yılmaz da şölende yaptığı konuşmada derneğin kuruluşunu, amaç ve hedeflerini şöyle açıkladı:

41 Yıllık Basın, Bürokrasi ve Siyasi yaşamımdaki tecrübelerimden yola çıkarak bu derneği kurup ATAK-DER ailesini oluşturdum. Derneğimizin yönetiminde ve üyelerimiz içerisinde birbirinden değerli ve kıymetli, değişik meslek sahibi hanımlarımız var. Derneğimiz, Adana ve Türkiye genelinde il tanıtım derneği olarak kurulan ve Başkanımız Zeycan Yılmaz başta olmak üzere tüm yöneticilerimizin hanımlardan oluştuğu ilk ve tek dernek. Adanamızın tanıtımına yönelik tüm ilçelerimizin başta Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte çalışmalar içerisine girerek her ilçemizde Festivaller, ve Etkinlikler düzenleyeceğiz. İlçelerimizin tarihini, doğasını, turizmini tanıtarak örf, adet, gelenek ve göreneklerini yaşayacağız ve hatırlayacağız. Yapacağımız tüm çalışmalar ortak paydamız ve yaşadığımız güzel kentimiz Adana için olacak.

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...