White Sunset Vibe Etkinliği Adana'da yapıldı
White Sunset Vibe Etkinliği Adana'da yapıldı
203 defa okunmuş - 19 Mayıs 2024 - Pazar 22:42

Adana’da gerçekleşen "White Sunset Vibe" etkinliğinde birbirinden ünlü ve özel isimler sahne alarak izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Geçtiğimiz günlerde Hilton Adana Otel'de düzenlenen etkinlikte Türkiye çapında tanınmış birbirinden ünlü DJ ve müzisyenler sahne alarak akıllardan kolay kolay silinmeyecek bir geceye imza attı. Yaza giriş ve baharın tadını çıkarmak için gelecekteki daha büyük etkinliklerin ayak sesi olarak tanımlanan etkinlik son iki yıldır Adana'nın eğlence ve kültürel hayatına yeni bir soluk getirmeye devam ediyor.

DAHA BÜYÜK ETKİNLİKLER GELİYOR

Vibe Out Concept’in kurucuları İbrahim Çimer ve Doğukan Yıldırım gerçekleşen muhteşem etkinliğin ardından kendilerine destek veren markalara teşekkür ederek bu etkinliğin daha da genişletileceğinin ve daha büyük etkinlikler imza atacaklarının müjdesini verdi. Çimer  ve  Yıldırım yaptıkları açıklamada, "Her biri özenle planlanan ve düzenlenen konsept etkinliklerimiz, şehrin kalbinde unutulmaz anlar yaratıyor.  White Sunset Vibe etkinliği ise bu başarılı serüvenin en parlak anlarından biriydi. Bu büyülü gecenin gerçekleşmesine katkı sağlayan sponsorlarımız arasında Hilton, Aykan Motor, Skoda, Belfast, Cleopatra İnk, Dilara Benger, Curly’s Flower ve Pars Medya gibi önde gelen markalar yer alıyor. Bu değerli iş birlikleri sayesinde, Vibe Out Concept olarak büyük ve önemli markalarla güçlü bir sinerji oluşturuyoruz. Gelecekte de iş birliklerimizi genişleterek, daha büyük ve etkileyici etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz." dedi.

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...