ÇGC Çocuk Korosu coşturdu
ÇGC Çocuk Korosu coşturdu
99 defa okunmuş - 03 Haziran 2024 - Pazartesi 23:26

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Aygül Altınok Tutu; bu kez Özel Çocukların da yer aldığı Çocuk Korosu ile önemli bir misyon üstlendi.

 

Dezavantajlı Çocukların da yer aldığı Koro; ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde çok güzel bir konsere imza attı. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu elemanları da Çocuk Korosu konserinde izleyiciler arasında yer aldı.

 

Konserin açılışında söz alan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili ve ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir; gözbebeğimiz çocuklarımızın; sanatsal etkinliklerle kendilerini geliştirmelerinin önemine dikkat çekerek; “Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak tüm ebeveynler olarak en önemli görevimiz. Günlerdir büyük bir titizlikle ve yoğun bir emekle bugünkü konsere hazırlanan çocuklarımız çok heyecanlı. Gördüğüm kadarıyla aileler de en az onlar kadar heyecanlı görünüyor. Müzik ruhumu dinlendirip, bizi rahatlatan ve adeta bize dinamizm kazandıran çok önemli bir sanat dalı. Müzikle uğraşanlar da sevgi dolu, saygılı ve insanların örnek alacağı kişilerdir. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamak, içlerindeki yeteneği ortaya çıkarıp onları cesaretlendirmek ve yapmak istedikleri uğraşlar için teşvik etmek gerekir. Bugün çocuklarımızın yanında olduğunuz ve bu konsere katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Şef Aygül Altınok Tutu’yu da emeğinden ve çocuklarımıza müzik aşkı aşılaması ve onları bu yönde eğiterek, geleceğe hazırlamasından dolayı kutluyorum” dedi.

 

Birbirinden güzel eserleri büyük bir ustalıkla seslendiren çocuk korosunun konseri coşkulu geçerken, aileler de her şarkıya eşlik ederek, çocuklarımızı cesaretlendirdi.

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...