Okay Sangün Seylan Belediyesi Başkan Yardımcısı oldu
Okay Sangün Seylan Belediyesi Başkan Yardımcısı oldu
170 defa okunmuş - 04 Haziran 2024 - Salı 11:32

Okay Sangün CHP tabanından gelme, CHP İl Teşkilatının bazı bölümlerinde görev aldı. Ziraat Yüksek Mühendisi. Çiftçi, iş insanı ve siyasetçi. Yerel seçimlerde mahalle, sokak ve evleri gezerek CHP politikalarını anlatarak oylarına talip oldu. Kontejandan girerek yeniden CHP Meclis Üyesi oldu. Çevresinde sevilen, sayılan, çocukla çocuk, büyükle büyük olan, yüzünde tebessüm eksik olmayan Okay Sangün’e Seyhan Belediye Başkan Yardımcılığı görevi verilerek, 3 Haziran 2024 günü Seyhan Belediye meclisinde onaylandı.

 

Haziran ayının ilk gün oturumunda 3 Meclis Üyesi Seyhan Belediye Başkan Yardımcılığı görevi meclise getirilerek oylandı.

Deneyimli siyasetçi ve meclis üyesi olan Yüksek Ziraat Mühendisi Okay Sangün on parmağında on hüner olan, iş insanı ve siyasetçi kimliğinin yanı sıra, çevresinde sevilen sayılan bir isim. Bu güzide siyasetçi Meclis Üyesi Okay Sangün’e önemli müdürlükler verilerek Başkan Oya Tekin’le birlikte başarılı hizmetlere imza atması bekleniyor. Sangün’e; “İklim Değişikliği ve Sıfır Atık müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü…” görevleri tevdi edildi.

 

Okay Sangün insan ilişkileri mükemmel, Seyhan Belediyesine gelmiş geçmiş tüm müdürlerden farklı bir çalışma yapacağı öğrenildi ve kapısının 7/24 Seyhan halkına açık olacağını, Başkan Oya Tekin’in taltifleri ve Seyhan halkının istemediği hiçbir şeyi yapmayacağı biliniyor.

Okay Sangün CHP tabanından gelme, il teşkilatında çeşitli görevlerde bulundu. Yerel seçimlerde de herkes gibi, mahalle ve sokakları arşınlayarak oylarına talip oldu. Okay Sangün ayrıca mecliste sevilen, sayılan meclis üyelerinin başında geliyor.

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...