ADANAGİAD 25 yeni üyeyle daha da güçlü
ADANAGİAD 25 yeni üyeyle daha da güçlü
101 defa okunmuş - 06 Haziran 2024 - Perşembe 22:18

ADANA - Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) Ailesi, artık gelenekselleşen 'Yaza ve yeni üyelere merhaba' etkinliğinde buluşup gönüllerince eğlendi. Yeni 25 üyenin katılımıyla daha da güçlenen ADANAGİAD Ailesi, birlik, beraberlik, ve dayanışma örneği sergiledi.

 

İLGİ BÜYÜKTÜ

Adana Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen geleneksel 'ADANAGİAD Yaza Merhaba' etkinliğine, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez, Adana İŞKAD ve Çukurova SİFED Başkanı Berman Mantı ile ADANAGİAD'ın geçmiş dönem başkanları ve çok sayıda üye katıldı. Büyük ilgi gören gecede ADANAGİAD üyeleri ve misafirleriyle ilgilenen ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa ve yönetim kurulu üyeleri, sohbet edip güzel vakit geçirdi. Açık alandaki havuz başında buluşan katılımcılara seslenen ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa, herkese teşekkürlerini sundu.

 

"BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ"

Etkinliğin düzenlenmesinde emek verip katkı sunanlara ayrıca teşekkür eden ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa, şunları dile getirdi:

"Bir ve beraber olunca çok daha güzeliz, çok daha güçlüyüz. Burada ADANAGİAD Ailemize katılan 25 yeni üyeyle daha da güçleniyoruz. Ailemiz büyüyor ne mutlu. Birlikteliğimizi pekiştirdiğimiz ve motivasyonumuzu yükselten bu etkinlikleri çok önemsiyoruz. ADANAGİAD ailesinin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. ADANAGİAD köklü geçmişi, geçmiş ile geleceği buluşturan yapısıyla Adana ve ülkemizin geleceği için, üyelerimizin gereksinim duyduğu konularda elini taşın altına koymaya hep devam edecek. Biz de var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bugün bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni üyelerimize 'Hoşgeldiniz' diyorum."

 

TÖRENLE ÜYELİK BELGELERİ SUNULDU

Katılımcıların eğlenerek renkli görüntüler oluşturduğu etkinlikte ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa, geçmiş dönem başkanlarıyla birlikte derneğe yeni üye olan 25 kişiye üyelik belgelerini sundu. Aynı zamanda ADANAGİAD'ın geçmiş dönem başkanlarından olan TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez de katılımcılara seslendi. Birlik ve beraberlik tablosundan duyduğu memnuniyeti ifade eden Sönmez, "ADANAGİAD çok ama çok büyük ve önemli bir ailedir. Kente ve ülkeye sayısız yararlı işe imza atan derneğimizle gurur duyuyoruz" dedi. Havuz başında büyük ilgi gören etkinlikte sevilen sanatçı Tuğçe ise performansıyla büyük alkış topladı. Gecenin ilerleyen saatlerine dek süren etkinlikte, katılımcılar anı fotoğrafları da çektirdi.

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...