Bakan Yardımcısı Oruç baba İnan Adana'da
Bakan Yardımcısı Oruç baba İnan Adana'da
186 defa okunmuş - 08 Haziran 2024 - Cumartesi 20:49

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı zOruç Baba İnan, bir dizi incelemede bulunmak üzere Adana’ya geldi.

EMBA Sugözü Termik Santralini ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Oruç Baba İnan ve Vali Sayın Yavuz Selim Köşger, Yumurtalık Serbest Bölgedeki yeni yatırım alanlarını incelediler.

Bakan Yardımcısı İnan ve Vali Köşger'in inceleme ziyaretindeki son durağı ise Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi ve Polipropilen Üretim Tesisi ile Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi oldu. CTO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Ceyhan OSB müteşebbis Heyeti Üyesi olan Şeref Can bölge ile ilgili bilgi aktarımında bulundu.

Buradaki temaslarının ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Köşger, köklü bir sanayi geçmişine sahip olan Adana'da yeni yatırım alanları açmak ve mevcut sanayi potansiyelini en iyi şekilde değerlendirme hedefinde olduklarını dile getirdi.

Bölgemize kazandırılacak yeni yatırımların ve devam eden projelerin bölgenin değerine değer katacağını aktaran Vali Köşger, "Özellikle OSB'lerimiz tam olarak faaliyete geçtiğinde stratejik konumu ve yatırıma elverişli altyapısıyla dikkat çeken ilimiz, bölge ekonomisine katkı sağlayan önemli bir aktör olacak." dedi.

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...