Acun Ilıcalı Adnan Hoca Hikayesi
Acun Ilıcalı Adnan Hoca Hikayesi
124 defa okunmuş - 10 Haziran 2024 - Pazartesi 22:11

Son günlerin en çok tartışılan kişilerin başında gelen AcunIlıcalı hakkındaki iddialar merak ediliyor. Gözcü Tv den Alptekin Aydoğan GözcüTv Youtube kanalında yayınladığı bir video ile Acun Ilıcalı hakkında ilerisürülen iddialara açıklık getirdi.

Son günlerin en çok konuşulan, tartışılan konusu olan olaylıFenerbahçe kongresi Ali Koç’un başkan olarak seçilmesiyle son buldu. Yönetimegiren Acun Ilıcalı ise bu sürecin en çok tartışılan ismi oldu. Seçim dönemindebaşkan adayı Aziz Yıldırım’ın Acun Ilıcalı hakkında ileri sürdüğü iddialar isemerak konusu oldu.

Acun Ilıcalı’nın Adnan Oktar terör örgütüne mensup olupolmadığı, örgütte ne kadar kaldığı, kaldığı süre içinde suça bulaşıpbulaşmadığı en çok merak edilenler arasındaydı.

Gözcü Tv den Alptekin Aydoğan muhabirlik yıllarında Show Tvde aynı dönemde birlikte çalıştığı Acun Ilıcalı ve Adnan Oktar ilişkisi hakkındaçarpıcı gerçekleri açıkladı. 90 lı yıllardan itibaren örgütün gelişimini, kopmave çatışmaları, kronolojik bir şekilde Acun Ilıcalı’nın da içinde olduğu iddiaedildiği süreçle birlikte anlatan Aydoğan, Acun Ilıcalı’nın da kendiröportajlarından edindiği bilgiler ışığında örgütte uzun süre kaldığınınaçıklamasını yaptı.

Acun Ilıcalı’nın kısa zamanda büyük bir servete kavuşmasınınanalizini yapan Aydoğan, o tarihlerde medyada yer alan Fatih Aksoy, ArmağanÇağlayan, Osman Tan Erkır gibi isimlerin Acun Ilıcalı ya yol vermek içindiskalifiye edildiğini açıkladı.

Acun Ilıcalı’yı aklama yayınları yapan Candaş Tolga Işık, FatihAltaylı gibi isimlere de değinen Aydoğan, bu isimlerle ilgili gerçeklere dedikkat çekti.

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...