POZANTILILARA MÜJDE!
POZANTILILARA MÜJDE!
113 defa okunmuş - 11 Haziran 2024 - Salı 21:38

TAŞINMAZLARIN TAPUSU VERİLECEK VE EMEKLİYE 2 BİN LİRA KURBAN YARDIMI YAPILACAK

Pozantı Belediye Meclisi haziran ayı olağan genel kurulunda alınan kararla ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin lira kurban yardımı verilecek olup, arsası belediyeye ait olan ve içerisinde uzun yıllardır -taşınmazları bulunan vatandaşların tapuları verilecek.

 

Pozantı Belediyesi haziran ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Pozantılı vatandaşları mutlu edecek çok önemli kararlar alındı.

 

SEÇİM ÇALIŞMASINDA VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR

Cumhur İttifakının adayı olarak seçim çalışmaları döneminde Pozantılı vatandaşlara birtakım sözler veren Başkan Ali Avan, sözünü tutacağını dile getirdi.

Arsası belediyeye ait olup içerisinde evleri bulunan ve yıllardır belediyeye ecri misil parası ödeyen vatandaşı bu dertten kurtulmaları için tapularını alma fırsatı sağlayacaklarını belirten Başkan Ali Avan, haziran ayı meclis toplantısında aldıkları kararla Pozantılılara müjde verdi ve tapularını alma fırsatı vereceklerini söyledi.

 

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün kısa süre içerisinde yapacağı çalışma sonrasında belediye arsasında ikamet eden vatandaşların arsa büyüklüklerine göre çıkacak olan ücretin ödenmesi sonrasında vatandaşlar evlerinin tapusuna kavuşmuş olacak.

 

EMEKLİYE 2 BİN LİRA KURBAN YARDIMI

Başkan Ali Avan’ın yine seçim vaatlerinden biri olan “emekliye 2 Bin TL kurban yardımı” da meclis gündeminde alınan kararla geçti. Mecliste alınan karar doğrultusunda Pozantı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının belirlediği ihtiyaç sahibi emeklilere 2 Bin TL kurban yardımı yapılacağı kararlaştırıldı.

 

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Kurban Bayramı yardımı için evet oyu veren tüm meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Ali Avan, “Bu uygulama seçim vaatlerim arasındaydı. Halkımıza söz vermiştim. Bu sözümüzü de tutacak olmanın onurunu yaşıyorum. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının belirlemiş olduğu kriterlere uygun ihtiyaç sahibi emeklilerimize alacakları 2 bin lira hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...