“Geleceği birlikte kucaklayacağız!”
“Geleceği birlikte kucaklayacağız!”
78 defa okunmuş - 21 Haziran 2024 - Cuma 00:10

MHP Adana İl Başkanlığı’nda Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma programına partililer yoğun ilgi gösterdi.

İl Başkanı Yusuf Kanlı: Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi ‘Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefleri umutları yeşertmiş, tarihin çağrısıyla istikbalin çehresini aydınlatmıştır.’ Anısı bir, acısı bir, sevinci bir olan Türk Milleti olarak daha çok çalışıp, daha çok yorulacağız ve yılmadan, yıkılmadan geleceği birlikte kucaklayacağız. Bu vesileyle, gönül coğrafyamızda akan kan ve gözyaşının dinmesi temennisiyle tüm hemşehrilerimin, tüm vatandaşlarımızın bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

MHP Adana İl Başkanlığı’nda bayramlaşmaya yoğun ilgi!

“Anımız bir, acımız bir, sevincimiz birdir!”

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nda Kurban Bayramı münasebetiyle bayramlaşma töreni düzenlendi. İl Başkanlık binasında Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Salonu’nda düzenlenen programa partililer yoğun ilgi gösterdi.

PROGRAMA KATILAN PROTOKOL…

Törene ev sahipliği yapan MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı; MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyeleri Mustafa İzgioğlu, Yeşim Akkaş, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Halaman, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy, İl Divan Kurulu Üyeleri ve MHP İlçe Başkanları, Belediye Başkanları Bilal Uludağ, Mustafa Atlı, Bekir Şimşek ve Ali Avan programa gelen partililerin ve misafirlerin bayramlarını tebrik ettiler.

TÖRENE YOĞUN İLGİ VARDI

Bayramlaşma törenine ayrıca MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Salih Gökçe, MHP eski İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Türk Hukuk Enstitüsü Adana Şube Başkanı Kemal Ekmen, Türkav Adana Şube Başkanı Oğuzhan Baykuş, Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu ile STK temsilcileri de katıldılar.

YUSUF KANLI’NIN MESAJI…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Türk-İslam Âlemi olarak büyük sıkıntıların yaşandığı bir süreçte bayramı buruk idrak ettiklerini belirterek, “İsrail’in Gazze’de, Çin’in Doğu Türkistan’da yaptığı etnik ve kültürel soykırımlar başta olmak üzere Arakan’da, Keşmir’de ciddi sıkıntılar devam ediyor. Bu ıstıraplar yüreğimizi acıtıyor ama asla karamsar olmayacağız.” ifadesini kullandı.

“TÜRK YÜZYILI HEDEFLERİ UMUTLARI YEŞERTTİ”

Başkan Kanlı devamla, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi ‘Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefleri umutları yeşertmiş, tarihin çağrısıyla istikbalin çehresini aydınlatmıştır.’ Anısı bir, acısı bir, sevinci bir olan Türk Milleti olarak daha çok çalışıp, daha çok yorulacağız ve yılmadan, yıkılmadan geleceği birlikte kucaklayacağız. Bu vesileyle, gönül coğrafyamızda akan kan ve gözyaşının dinmesi temennisiyle tüm hemşehrilerimin, tüm vatandaşlarımızın bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

MHP Adana İl Teşkilatındaki bayramlaşma programı çeşitli ikramlarla sona erdi.

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...