SEYHAN’DAN KAYKAY SPORUNA TAM DESTEK
SEYHAN’DAN KAYKAY SPORUNA TAM DESTEK
145 defa okunmuş - 23 Haziran 2024 - Pazar 21:36

SEYHAN BELEDİYESİ DESTEKLEDİ, GENÇLER KAYKAY YARIŞMASINDA BULUŞTU

BAŞKAN TEKİN, KAYKAY YARIŞMASINDA GENÇLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

21 Haziran Dünya Kaykay Günü nedeni ile Seyhan Belediyesi, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ve Türkiye Kaykay Federasyonu İşbirliğinde Seyhan Belediyesi Veli Andaç Durak Gençlik ve Spor Alanında Kaykay yarışması düzenlendi.

 

BAŞKAN OYA TEKİN SPORCULARI KUTLADI

Heyecan dolu geçen Kaykay yarışmasına katılarak gençleri yalnız bırakmayan ve ödüllerini de bizzat takdim eden Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ 21 Haziran Dünya Kaykay Günü nedeni ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Kaykay Federasyonu işbirliğinde harika bir yarışma düzenledik. Sporun her alanında olduğu gibi Kaykay branşından da desteğimizi esirgemeyeceğiz ve gençlerin spora yönelmesine katkı koyacağız. Veli Andaç Durak Spor Alanı’mızda düzenlenen etkinliğimize katılan tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

 

KAYKAY İL TEMSİLCİSİ RESUL BOZKURT, BAŞKAN OYA TEKİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’e çiçek takdim eden Kaykay Federasyonu Adana İl Temsilcisi Resul Bozkurt, “ Kaykay Federasyonu olarak Adana’mızda ilk organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Vermiş olduğu destek nedeni ile Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin ve ekibine camiamız adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...