TANRIÖVER VE ŞAHİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜNE PROTOKOL DAMGA VURDU |
TANRIÖVER VE ŞAHİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜNE PROTOKOL DAMGA VURDU |
432 defa okunmuş - 30 Haziran 2025 - Pazartesi 19:41 |
![]() |
BAŞKENTTE GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜN Ankara, 28 Haziran 2025 tarihinde siyaset, bürokrasi ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren unutulmaz bir düğüne ev sahipliği yaptı. AK Parti’nin sevilen ve genç siyasetçilerinden Mehmet Rıdvan Tanrıöver, Gaziantep’in saygın ailelerinden Ali ve Ebru Şahin’in kızları Safiye Feyza Şahin ile dünya evine girdi.
PROTOKOLDE ÜST DÜZEY KATILIM Nikâh törenine: NİKÂH ŞAHİTLERİNDEN GÜÇLÜ MESAJ Altındağ belediyesi tarafından kıyılan nikâhta, yukarıda anılan isimler ile birlikte çiftin dostu ve hikâyelerinin yazarı Rabia Çağlar da nikâh şahidi oldu. Bu güçlü katılım, birlik ve beraberliğe verilen önemin sembolü olarak değerlendirildi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE MECLİS BAŞKANI KURTULMUŞ’TAN TEBRİK MESAJI Tören sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından gönderilen tebrik mesajları davetlilerle paylaşıldı. Mesajlar, salonda alkışlarla karşılandı.
GECE BOYUNCA EĞLENCE VE TEBRİKLER Gecede konuklar, müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken; Safiye Feyza & Mehmet Rıdvan Tanrıöver çiftinin bu özel anlarında yanlarında olarak mutluluklarına ortak oldular. |
Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz... |