301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Nisan 2022 - Cuma 18:24 Bu haber 285 kez okundu
 
1 Mayıs’ta buluşuyoruz
1 Mayıs’ta buluşuyoruz
AKTUALİTE Haberi


Geçmiş yıllara kıyasla ülkemizde işsizlik, güvencesiz çalışma koşulları ve yoksulluk daha da arttı. Ülkemizdeki milyonlar gibi biz gazeteciler de ekonomik krizin bu olumsuz sonuçlarından etkileniyoruz. Haberini yaptığımız enflasyon artışı, bizlerin cebini de yakıyor. Biz gazeteciler, gerçeği açığa çıkarmak ve onu kamuoyu ile buluşturmak için kavga etmeliyiz, hayat pahalılığı ile değil. Bu sorunları yaşayan bir değil, binlerce kişiyiz. Bu nedenle bir yandan editoryal bağımsızlık mücadelesi verirken diğer yandan adil bir ücret ve çalışma düzeni için çabamızı sürdürüyoruz.

Bu yıl kentimizde ortak düzenlenecek olan 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nde siz meslektaşlarımızı yoksulluğa, işsizliğe, güvencesiz çalışma koşullarına, düşük ücret dayatmasına ve baskılara karşı taleplerimizle alanlarda olmaya davet ediyoruz. İstiyoruz ki 1 Mayıs’ta sadece haber takip etmeyelim. Aynı zamanda binlerce Adanalının buluşacağı meydanda, kendi taleplerimizle yer alalım.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 1, Mayıs’ta, buluşuyoruz,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı