301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Ağustos 2022 - Pazartesi 21:19 Bu haber 453 kez okundu
 
100. Yıl Cemevi’nde iftar yemeği düzenlendi
100. Yıl Cemevi’nde iftar yemeği düzenlendi
ADANA Haberi


Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesince, Muharrem ayın nedeniyle tutulan yas ve matem oruçlarının anlamını hatırlatmak için iftar yemeği düzenlenmeye devam ediyor.

Anadolu Alevileri tarafından 12 İmam'a adanması nedeniyle Muharrem ayının ilk 12 gününde tutulan yas ve matem oruçları için, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesince, 100. Yıl Cemevi'nde iftar yemeği düzenlendi. Düzenlenen iftar yemeğine Adana Valisi Süleyman Elban İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve Adana Tabip Odası Başkanı Selahattin Menteş ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Etkinliğe ev sahipliği yapan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesi Başkanı Saim Yılmaz, konuklarla tek tek ilgilendi. Muharrem ayın nedeniyle tutulan yas ve matem oruçlarının anlamını hatırlatmak için iftar yemeği düzenlediklerini belirten Yılmaz, “Hacı Bektaş Veli Vakfı yönetimi olarak siz değerli canlarla lokmalarımızı pay etmeye devam ediyoruz.  Matem orucunun sekizinci gününde hanemize mihman olan lokmalarımızı bizimle paylaşan Adana Valimiz Sayın Süleyman Elban. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Doğan İnci ve Adana Tabip Odası Başkanı Sayın Selahattin Menteş’e Vakıf yönetim kurulu adına katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Oruç tutan ve tutmak isteyip de tutamayan tüm canların dildeki dilekleri gönüldeki muratları Hak katında kabul olsun” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 100., Yıl, Cemevi’nde, iftar, yemeği, düzenlendi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı