301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Şubat 2024 - Cuma 22:30 Bu haber 334 kez okundu
 
11. Orhan Kemal Öykü Yarışması başvuruları başladı
11. Orhan Kemal Öykü Yarışması başvuruları başladı
KÜLTÜR SANAT Haberi


Çukurova Edebiyatçılar Derneği (ÇED) tarafından bu yıl 11’ncisi yapılacak Orhan Kemal Öykü Yarışması’nın başvuruları başladı. Son katılım tarihi 30 Haziran 2024.

Orhan Kemal anısına düzenlenen ve edebiyat dünyasına öykü dalında özgün yapıtlar kazandırmayı amaçlayan yarışmaya 2023 yılı başından son katılım tarihine kadar basılmış öykü kitaplarıyla katılabilinir. Sonuçlar Eylül ayında açıklanacak. Ödül töreni ise daha sonra açıklama yapılacaktır. Çukurova Edebiyatçılar  Derneğine (ÇED) 7 adet gönderilecek.

DERECEYE GİRENLERE

1.Plaket ve Başarı belgesi                                                                                                                                                              2.Plaket ve Başarı belgesi                                                                                                                                                                3.Plaket ve Başarı belgesi

Seçici Kurul; Yaşar Yıltan, Mustafa Naci Özer, Arslan Bayır, Vedat Yazıcı ve İlhan Soytürk’den oluşuyor. Öykü dosyalarının gönderileceği adres ve Gsm: Halise Tekbaş 0536 854 12 79  Reşatbey Mah. Turhan Cemal Beriker Bulvarı Kalağoğlu İşhanı Kat: 6-602 Seyhan/Adana

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 11., Orhan, Kemal, Öykü, Yarışması, başvuruları, başladı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı