301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Mart 2022 - Pazartesi 21:43 Bu haber 297 kez okundu
 
16-17 MAYIS’TA ÇOCUK FESTİVALİ YAPILACAK
16-17 MAYIS’TA ÇOCUK FESTİVALİ YAPILACAK
AKTUALİTE Haberi


Pozantı Belediye Başkanlığı tarafından 16-17 Mayıs tarihlerinde Gökbez Mahallesinde bulunan ilçe stadında ücretsiz Çocuk Festivali düzenleyecek.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında Pozantı Belediyesi ile Playland Oyuncak San. Tic. A. Ş. ile ortaklaşa yapılacak 16-17 Mayıs’taki Çocuk Festivali çerçevesinde ilçe stadına dev oyun alanları ve parkurları kurulacak. Pozantı Belediyesinin otobüsleri ile sabah saat 09.00 ile 16.00 saatleri arasında bir buçuk saat aralarla yüzlerle öğrenci bu festivalde gönüllerince eğlenecek.

Playland Oyuncak San. Tic. A. Ş. İle sözleşme imzalayan Belediye Başkanı Mustafa Çay, konu hakkında bilgilendirmede bulunmak için Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız’ı makamında ziyaret ederek Çocuk Festivali çerçevesinde okul ve öğrencilerin yararlanma planlarının ayrıntılarını konuşarak işbirliği anlaşmasına vardı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 16-17, MAYIS’TA, ÇOCUK, FESTİVALİ, YAPILACAK,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı