301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
31 Mart 2024 - Pazar 00:03 Bu haber 214 kez okundu
 
“4 yıl; onurla, gururla, omuz omuza çalıştık”
“4 yıl; onurla, gururla, omuz omuza çalıştık”
GÜNDEM Haberi


4 yıl boyunca sosyal ve toplumsal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, çalışma arkadaşlarını tek tek ziyaret etti

Hülya Erdem’in dost kapısı açık kalacak

Hülya Erdem, belediye çalışanlarına ve Ceyhan halkına teşekkür etti

Ceyhan’da göreve geldiği günden itibaren yoğun bir emek harcayan, Ceyhanlı’ya hizmet aşkından bir milim sapmayan Hülya Erdem, çalışma arkadaşlarını tek tek ziyaret etti.

Rutin belediyecilik hizmetleri dışında sosyal ve toplumsal belediyecilik örneklerinin de en güzellerini sunmanın onurunu yaşayan Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek Kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, 4 yıl boyunca omuz omuza çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti.

“ONURLA, GURURLA ÇALIŞTIK”

Toplumun tüm kesimlerini kapsayan, 7’den 77’ye, Ceyhan’ın her köşesinde Ceyhan Belediyesi’ndeki çalışma arkadaşlarıyla güzel izler bıraktıklarını dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Onurla, gururla birlikte çalışıp Ceyhanımıza hizmet ettiğimiz arkadaşlarımıza, belediye emekçilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Görev süresi boyunca kendisini bağrına basan, gittiği her yerde sevgi gösterileriyle karşılanan, kadın başkanın, hizmetlerin kıymetini bilen tüm Ceyhanlı hemşehrilerine de teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, “Buradaki yolculuğumuz son bulsa da Ceyhan için, komşularım için, belediye çalışanları için dost kapısını açık tutmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “4, yıl;, onurla,, gururla,, omuz, omuza, çalıştık”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı