301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Haziran 2021 - Çarşamba 23:06 Bu haber 374 kez okundu
 
50 ve 30 Yıllık Duayen Eczacılara Plaket
50 ve 30 Yıllık Duayen Eczacılara Plaket
SAĞLIK Haberi


Adana Eczacı Odası, meslekte 50 ve 30 yılını dolduran eczacılara ‘Hizmet Ödülü Plaketi’ vererek onurlandırdı.

PANDEMİDE HALK SAĞLIĞI ADINA İÇİN İLAÇ HİZMETİNİN SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLADIK

Adana Baro Tesislerinde gerçekleştirilen törende konuşan Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, “Pandemi nedeniyle kutlayamadığımız ‘14 Mayıs Eczacılık Bayramı’mızda her yıl geleneksel olarak verdiğimiz 30. ve 50. yıl törenini yapmak bugüne kısmet oldu. Tabi pandemi hayatımızda birçok şeyi değiştirdi, biz eczacılar da bu pandemi döneminde çok büyük görevler aldık. Zor hizmetler yaptık. Maske ve dezenfektan tedariğinde çok mücadele ettik. Halk sağlığını ihmal etmeden görevimize 7/24 fedakarca devam ettik. Maskemiz olmadı, dezenfektanımız olmadı ama bizim en büyük kaygımız halk sağlığı olduğu için ilaç hizmetinin sürekliliğini sağladık. O yüzden de tüm yönetim kurulum, odamız adına da tüm meslektaşlarıma pandemide verdikleri fedakarca görevler için teşekkür ediyorum.”

İLACIN OLDUĞU YERDE ECZACILAR VAZGEÇİLMEZDİR

Hastalığın/sağlığın olduğu yerde eczacılığın her zaman var olduğunun altını çizen Başkan Ecz. Yalbuzdağ, “Bildiğiniz gibi eczacılık mesleğinin tarihi çok eskidir. Hastalığın var olduğu dönemden geliyor. İnsanlar doğayı, hayvanları, bitkileri gözlemlemişler. Büyü, sihir varmış. İlaç keşfedilince hastalığın/sağlığın olduğu yerde eczacılık her zaman var olmuş. Şimdi çok fazla fakülte var çok fazla meslektaş var, nasıl olacak nasıl yerleşecekler, ileride ne olacak? Büyük bir sorun olarak karşımızda duruyor. Halk sağlığının konuşulduğu yerde ilacın olduğu yerde eczacıların vazgeçilmezliği bir gerçektir. Eczacılar da gerek eczanelerinde gerekse kamuda halkın sağlığına fedakarca hizmet veriyorlar. Biz de o verdikleri hizmetin bir teşekkürü olarak bu etkinliğimizi düzenliyoruz. Bizler mesleğinde çok uzun yıllar deneyim kazanan meslektaşlarımızın yaydığı ışığı genç meslektaşlarımıza aktarmayı şiar edindik. Bu gün teşekkür mahiyetinde plaket verdiğimiz duayen meslektaşlarımıza sağlıklı, uzun yıllar diliyoruz.” diye konuştu.

50 VE 30 YILINI DOLDURAN ECZACILARA PLAKETLERİ VERİLDİ

Eczacılık mesleğinde 50 Yılını dolduran; Ecz. Naci Özden Kuru, Ecz. Nevin Mengü, Ecz. Ramazan Ahioğlu, Ecz. Hacer Cereci’ye 30 Yılını dolduran; Ecz. Özkan Elmacı, Ecz. Fatih Bağcı, Ecz. Nuri Cesurer, Ecz. Sühendan Toksöz, Ecz. Çetin Şen, Ecz. Serap Tümkaya, Ecz. Yüksel Coşkun, Ecz. Sabriye Ekizoğlu Açıkgöz, Ecz. Begüm Sabahlar, Ecz. Hilal Demir, Ecz. Cavide Sultan Kızılşar, Ecz. Cüneyit Turan, Ecz. Kamer Kıraç, Ecz. Hanifi İlkgün, Ecz. İsmail Çalışkan, Ecz. Salih Hakan Ergöçen, Ecz. Demet Zeynep Dikel, Ecz. Selma Tekcan, Ecz. Özlem Aslankurt, Ecz. Muharrem Elbasan, Ecz. Erdem Kızıltepe, Ecz. Serpil Çerçioğlu, Ecz. Songül Mert, Ecz. Murat Akgün, Ecz. Tülin Korkmaz, Ecz. Emine Karaköse, Ecz. Ayşe Nurben Korkmaz, Ecz. Münire Özdemir’e plaketleri Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ ve Yönetim Kurulu Üyelerince verildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 50, ve, 30, Yıllık, Duayen, Eczacılara, Plaket,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı