301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Haziran 2021 - Cumartesi 18:39 Bu haber 542 kez okundu
 
ADANA 5 OKULDAN 9 GRUP VE ÖĞRENCİ İLE YARIŞMADA
ADANA 5 OKULDAN 9 GRUP VE ÖĞRENCİ İLE YARIŞMADA
MAGAZİN Haberi


‘’İPANA 23. TÜRKİYE ON-LİNE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI’’NA REKOR BAŞVURU

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip, bu sene on-line olarak düzenlenen ‘’İpana 23. Türkiye On-line Liselerarası Müzik Yarışması’’na rekor sayıda başvuru geldi. 81 ilden her liseye açık olan yarışma, bu sene 1700 performansla rekor kırarken Adana’dan beş okuldan 9 okul başvurdu.

Çep Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Adana Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi, Kurttepe Şehit Ali Öztaş Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi,  M.E.B. Açık Öğretim Lisesi, Adana Erkek Anadolu Lisesi'nden 9 grup 10 Haziran’da açıklanacak 120 finalistin arasına girmek için mücadele ediyor.

55 şehirden 1700 video performansın başvurduğu yarışmada, başvuruların bitmesinin hemen ardından, performansları değerlendirmek için ön jüri üyeleri yoğun çalışmalara başladı.

Finalistlerin açıklanmasına sayılı günler kala binlerce performansı değerlendirmeye başlayan ve dev isimlerden oluşan ön jüri üyeleri; yarışmanın kurucusu ve başkanı Serhat Hacıpaşalıoğlu, ülkemizin en önemli müzisyenlerinden Özkan Uğur, Fuat Güner, Aşkın Nur Yengi, Turhan Yükseler, Tarkan Gözübüyük ve Fatma Turgut   ‘’Türkiye’nin her şehrinden başvuran, gencecik arkadaşlarımızı görünce çok mutlu oluyoruz. Yarışmanın kuralı gereği 120 finalist açıklayacağız belki ama hepsi bizim birincimiz oldular bile.’’ dedi.

10 Haziran’a kadar sürecek jüri değerlendirmesi sonrası belirlenecek 120 finalist ise 14 Haziran’da açıklanacak. 14-25 Haziran tarihleri arasında belirlenen 120 video performansın final oylamaları ve jüri değerlendirmesi yapılacak. Kazananlar ise canlı yayınla 27 Haziran’da açıklanacak. 

Video performansları BANABAK mobil uygulamasından izlenebilir ve oylanabilir. BANABAK mobil uygulamasında yapılacak olan oylama ile 25 grup, 25 bireysel ve 10 beste performansı ayrıca jürinin belirleyeceği 25 grup, 25 bireysel ve 10 beste performansı toplamda 120 performans videosu finalde yarışacak. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , ADANA, 5, OKULDAN, 9, GRUP, VE, ÖĞRENCİ, İLE, YARIŞMADA,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı