301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Nisan 2021 - Pazar 16:43 Bu haber 1006 kez okundu
 
Adana Basını ile ne zaman bir araya geleceksiniz?
Adana Basını ile ne zaman bir araya geleceksiniz?
EĞİTİM Haberi


Türk bilim insanı Prof. Dr. Meryem Tuncel, alınan bu kararla birlikte geçmişte mezuniyet sevinci yaşadığı Çukurova Üniversitesi’nin rektörü olarak atanmıştı. 
Mezun olduğu Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni okudu. 
 ABD’ye giden Meryem Tuncel, dahiliye ve böbrek hastalıkları dallarında ihtisas yaptı. Ardından da ABD’nin üstün başarılı insanlara sağladığı özel bir vize ile çalışma ve oturma iznine sahip oldu. Tuncel, öğretim üyesi olarak görev yaptığı üniversitede kısa sürede çok sevilen ve takdir edilen biri haline geldi. Türk gelenek ve göreneklerinden yaşamı boyunca taviz vermediğini kaydeden Meryem Tuncel, Amerika Birleşik Devletleri’nin Tıp alanındaki prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen ve ‘Dalında Mükemmelliği Yakalamış’ tıp fakültesi profesörlerini onurlandırılmak amacıyla verilen ‘Endowed Chair’ ödülünün sahibi oldu.
***
Ağustos 2020 yılından beri rektör olarak atanan Meryem Tuncel, ziyaretleri halen sürüyor. Kurumlar arası  ve STK’lar ziyaretleri ise hiç bitmiyor. Pandemi nedeniylede bir hayli sıkıntılı süreç yaşanıyor.
Meryem Tuncel herkesle bir araya gelirken nedense Adana yerel basınla bir araya gelmeyi düşünmüyor. 8 aydır kurumlar kendisini ziyaret ediyor, kendisi iadeyi ziyaret ediyor. Ayrıca Çukurova Üniversitesi bölümlerini de ziyaret ederek bilgi alıyor. Henüz ne yaptığını bilmiyoruz? En azından ne yapmak istediğini de bilme hakkımızın olduğunu bilsin istiyoruz. Acaba sesimiz kendisine ulaşmıyor mu? 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, Basını, ile, ne, zaman, bir, araya, , geleceksiniz?, ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı