301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Ekim 2021 - Cuma 20:27 Bu haber 383 kez okundu
 
Adana’da gastronomi şöleni yaşanacak
Adana’da gastronomi şöleni yaşanacak
KÜLTÜR SANAT Haberi


Adana mutfağını dünyayla buluşturacak olan 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin tanıtım toplantısı düzenlendi.

Bu yıl "Coğrafya Lezzettir" temasıyla gerçekleşecek olan 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivali basın toplantısı kentteki bir otelde düzenlendi. Toplantıya, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Toplantının açılışında festivalle ilgili detaylar paylaşıldı. Festivalde uluslararası isimlerin yanı sıra ünlü şeflerin ve yerel ustaların şovlarıyla üç gün boyunca Adana’da bir gastronomi şöleni yaşanacak.

Adana Valisi Süleyman Elban, Adana’nın tarım, turizm, gastronomi ve ticaret açısından yüksek bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, “Geçen yıl pandemi nedeniyle festivalimizi dijital ortamda yaptık. Olumlu tepkiler aldık ve yaklaşık 50 milyon insan bizim festivalimizi takip etti. 8-10 Ekim tarihinde muhtemelen yüzbinlerce insan Adana’ya gelecek. Bu lezzet festivali, dışarıdan Adana’ya gelen insanlar için çok eğlenceli, keyifli anlar yaşatacak. Festivalin ev sahibi olan Adanalılar için ise stresli 3 gün olacak. Çünkü bu dönemde kaliteli Adana lezzetlerini sunmak, zamanında yetiştirmek ve bitti dememek gibi bir sorumluluğumuz var. Bu 3 gün boyunca Adana’daki herkesin destek vermesi, el atması gerekiyor. Her ne kadar sorumluluk ve stresimiz var desek de insanların memnun ayrılacağını düşünüyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana’da, gastronomi, şöleni, yaşanacak,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı