301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Mart 2022 - Salı 21:09 Bu haber 474 kez okundu
 
Adana’da tefeci operasyonu
Adana’da tefeci operasyonu
ASAYİŞ Haberi


Adana’nın Karataş ilçesinde tefecilik yaptığı iddiasıyla 11 şüpheli gözaltına alındı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı tarafından Karataş ilçesinde bazı şahısların tefecilik yaptığı bilgisinin alınması üzerine çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında tefecilik yaptığı ve birden fazla kişiye değişen miktarlarda faiz ekledikleri, borcunu ödeyemeyen mağdurlara tehdit ve hakaret ettikleri, mağdurlara imzalatılan boş senetleri yüksek miktarda para yazarak icra takibi başlattıkları, taşınır ve taşınmaz malvarlıklarına el koydukları tespit edilen 11 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 11 şahıs gözaltına alınırken, ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramada şüphelilerin üzerine kayıtlı 11 adet cep telefonu, 7 ajanda, 2 alacak/verecek dökümü, 5 senet, 2 tapu senedi, 1 tabanca, 485 tabanca fişeği, 1 şarjör, 1 rehin sözleşmesi, 1 protokol, 1 noter takip talebi, 34 litre bandrolsüz kaçak içki ele geçirildi.

Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana’da, tefeci, operasyonu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı