Haber Detayı
05 Mayıs 2022 - Perşembe 21:53 Bu haber 391 kez okundu
 
Adana'da üretimdeki sorunlar ve çözümleri Bakan Kirişçi'de!
Adana'da üretimdeki sorunlar ve çözümleri Bakan Kirişçi'de!
AKTUALİTE Haberi


Adana İl Tarım Müdürü Muhammet Ali Tekin, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi'ye bitkisel ve hayvansal üretimde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerini içeren bir dosya sundu. 

Bakan Kirişçi, Ramazan Bayramı'nın ilk günü 75. Yıl Sanat Galerisi'nde düzenlenen Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, milletvekilleri Tamer Dağlı, Müzeyyen Şevkin, askeri ve mülki yetkililer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin'in de katıldığı bayramlaşma programına katıldı. Bakan Kirişçi, ülkemiz açısından sevindirici gelişmeler yaşanması için büyük gayret gösterdiklerini belirterek, son günlerde yağışlardan kaynaklı sorunların ortaya çıkabildiğini söyledi. Bu olumsuzlukların genel üretimi etkileyecek boyutta olmadığına dikkat çeken Kirişçi, önümüzdeki günlerin daha iyi olması temennisinde bulundu. Bu arada, Bakan Kirişçi, bayramlaşma programında günün anısına fotoğraf da çektirdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana'da, üretimdeki, sorunlar, ve, çözümleri, Bakan, Kirişçi'de!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı