301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Mayıs 2021 - Pazartesi 17:40 Bu haber 387 kez okundu
 
Adana’da yetkili sendika 7. kez Eğitim-Bir-Sen
Adana’da yetkili sendika 7. kez Eğitim-Bir-Sen
EĞİTİM Haberi


Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi 2021 yılı mutabakat sonuçlarına göre tüm sendikalardan daha fazla üye sayısına ulaşarak eğitim-öğretim ve bilim alanında Adana’da 7. kez yetkili sendika oldu.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 11 bin 683 üye sayısıyla Adana’da bir kez daha yetkili sendika olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, "Sadece güvenle verilen yetkinin başarıyla sürdürülebileceği inancıyla yıl boyunca çalışmalarımız sürdürdük. Bu çalışmaların sonucunda da Adana’da yedinci kez yetkili sendika olduk. Şehrimizde gelenek bu yıl da değişmedi. Tüm sendikaların toplamından daha fazla üye sayısına sahip olduk. En yakın sendikadan 4035 daha fazla üyemiz var. Sendikalı eğitim çalışanlarının yüzde 51’i Eğitim-Bir-Sen’i tercih etti. Bu bizim için çok önemli bir başarı" dedi.

Bu sonucun sorumluluklarını arttırdığını vurgulayan Başkan Sezer, "Bugünden itibaren daha fazla çalışarak eğitim çalışanlarımızın yasal haklarını korumak ve arttırmak için daha kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Eğitim-Bir-Sen güvenin ve başarının değişmeyen adresi olmuştur. Yeni ufuklardan yeni umutlara koşmaya devam ederken bir kez daha bu vesile ile bu güne kadar üye olmamış tüm eğitim çalışanlarını Eğitim Bir-Sen’e üye olmaya davet ediyorum. Emek, ömür ve gönül verenlere yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana’da, yetkili, sendika, 7., kez, Eğitim-Bir-Sen,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı