301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Mart 2021 - Pazartesi 16:16 Bu haber 430 kez okundu
 
Adana Dersimliler’de yeni başkan Yılmaz Zeroğlu oldu
Adana Dersimliler’de yeni başkan Yılmaz Zeroğlu oldu
ADANA Haberi


ADANA-Adana Dersimliler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 15. Olağan Genel Kurulu'nda Yılmaz Zeroğlu ve Bayi Çağrı'nın yönetim kurulu listeleri yarıştı.Katılımın oldukça yüksek olduğu genel kurulda, Yılmaz Zeroğlu Başkanlığı'ndaki yeni yönetim kurulu bayrağı devraldı.

Adana Dersimliler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği binasında gerçekleşen genel kurulda, divan Ali Arslan'ın başkanlığında Perize Çimen ve Hüsniye Ölmez'den oluştu.

Genel Kurula kadar Başkanlık görevini yürüten Metin Çelik, yeniden aday olmazken her iki adaya da başarılar dileyerek, 5 yıllık görev süresini değerlendirdi.

Dostluk, kardeşlik ve barış içerisinde, bayram havasında gerçekleşen genel kurulda Dersimliler türkülerle, deyişlerle oylarını kullandı.

Adana Dersimliler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yılmaz Zeroğlu yapılan genel kurulun aile içi bir yarış olduğunu ifade ederek, "Bu seçimin kaybedeni, kazananı yoktur.Kazanan Dersimlilerdir. Bundan sonra Dersimlilerin birlik ve beraberliğini sağlamak adına ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.Uzun süredir Adana Dersimliler olarak bir dağınıklık yaşıyoruz. Bundan sonra ayrıştırıcı tutumdan uzak, toparlayıcı bir yönetim anlayışı ile hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz."dedi.

Adana Dersimliler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yeni yönetim kurulu ise, Yılmaz Zeroğlu başkanlığında, Aydın Doğan, Münevver Yıldırım, İnci Yılmaztürk, Hakan Kart, Murat Dolu ve Hüseyin Aslan’dan, denetim kurulu Süleyman Demirci, Turabi Kaya ve Kılagöz'den oluştu.

Kongre delegeleri listesinde ise Hıdır Kotan, Ali Babayiğit, Canşah Güler, Gülabi Yıldırım, Ali Duman, Mehmet Esendemir, Sinan Gözlü, Hasan Akar, Efraim Özdemir, Kemal Gündoğan, Hıdır Canoğlu, Yusuf Kahraman, Mürşit Pür, Kemal Çelik, Sebahattin Ulutürk, Mumin Uray, Kazım Uğurlu, Düzgün Ağtaş, Feridun Özkan, Süleyman Demirci, Hasan Yağcı, Oktay Anlamaz, Kemal Bulut, Halil Genç, Nazir Özdemir, Hüseyin Özgül, Hıdır Bozan, Mehmet Ateş, Hakkı Aktan ve Hıdır Aksoy yer aldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, Dersimliler’de, yeni, başkan, Yılmaz, Zeroğlu, oldu, , , , , , , , , , , , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı