301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Nisan 2022 - Pazartesi 23:13 Bu haber 399 kez okundu
 
ADANA İHH YETİM ÇOCUKLARI UNUTMADI
ADANA İHH YETİM ÇOCUKLARI UNUTMADI
AKTUALİTE Haberi


MAHMUT ERASLAN: "400 YETİM ÇOCUK VE ANNESİNE BAYRAMLIK ALMAK İSTİYORUZ"

Adana İnsani Yardım Vakfı’nın (Adana İHH) 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü nedeniyle düzenlediği programlarda yüzlerce yetim çocuk gönüllerince eğlendi. Yamaç paraşütü, gondol ve lunapark etkinliklerinin ardından yaklaşık 400 yetim çocuk ve aileleri hep birlikte iftar açtı.

İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Ramazan ayının 15’inci gününü 'Dünya Yetimler Günü' olarak kabul etmesinin ardından her yıl Ramazan ayında çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği günde Adana İHH da yetim çocukları unutmadı.

Planlaması haftalar öncesinde tamamlanan bir dizi etkinliğin yetim çocukların yüzünde bir tebessüm oluşturmasını istediklerini söyleyen Adana İHH başkanı Mahmut Eraslan programların Adana’da yaşayan yetim çocuklara özel olarak düzenlendiğini vurguladı.

Etkinliklere yamaç paraşütü ile başladıkları ifade eden Başkan Eraslan; "Yaklaşık 20 çocuğumuz Rüzgârlı Tepe’de yamaç paraşütü etkinliğine katıldı. Bu organizasyonda bizlere Yüreğir Belediyesi ve Master Sports da büyük destek verdi. Daha sonra bir gurup yetim çocuğumuz lunaparkta eğlenirken diğerleri de deniz bisikleti ile Seyhan Nehri’nde tur attı. Ardından yüzlerce çocuğumuz dernek binamızda gönüllerince eğlendiler. Etkinliklerde çocuklarımıza çeşitli hediyeler de dağıttık. Hacivat - Karagöz tiyatrosu ve palyaço gösterileri oldu. Çocuklarımızın mutluluğu görülmeye değerdi" dedi.

Dünya Yetimler Günü’nün finalini 400 yetim çocuk ve ailesiyle birlikte dernek binalarında bir iftar yemeğiyle yaptıklarını söyleyen Mahmut Eraslan bundan sonraki hedeflerini de açıkladı; "Bugün itibariyle yeni bir kampanya başlatıyoruz. 400 yetim çocuğumuz ve annesine bayramı en güzel şekilde değerlendirebilsinler diye bayramlık yardımında bulunacağız. Hayırseverlerimizden bu konuda destek bekliyoruz. Onlara; "Gelin bu bayram bir yetimi de siz giydirin" diyoruz. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız bizlere Adana İHH’nın internet sitesindeki iletişim bilgilerinden ulaşabilirler."

Eraslan sözlerinin sonunda; Yetimler Günü nedeniyle destek veren, emek harcayan herkese özellikle yetim çocuklar ve ailelerine teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADANA, İHH, YETİM, ÇOCUKLARI, UNUTMADI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı