301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Ekim 2023 - Pazartesi 22:29 Bu haber 240 kez okundu
 
Adana Lezzet Festivali, 923 bin kişiyi ağırladı
Adana Lezzet Festivali, 923 bin kişiyi ağırladı
Haberi


Adana'da bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali, 923 bin kişiyi konuk etti. Festivalde 600 bin şiş kebap ve ciğer ile 500 bin şişe şalgam tüketildi.

Adana Valiliğinin himayesinde bu yıl 7'nci kez düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali, binlerce konuğu ağırladı.

Adana Valiliği himayesinde, Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçe belediyeleri ile odaların desteğiyle düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali sona erdi. Festivalde 600 bin şiş kebap ve ciğer ile 500 bin şişe şalgam tüketildi, yöresel ürünler satışa sunuldu.

 

923 bin kişinin katıldığı ve bir birinden farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği festivale gelenler, kentteki tüm otelleri doldurdu. Adana kent merkezindeki otellerde konaklama imkanı bulamayanlar ise çevre illere yönlendirildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremler nedeniyle su ve havai fişek gösterileri ile konserlerin bu yıl gerçekleştirilmediği festival, afeti yaşayan Adana esnafının ekonomik açıdan yüzünü güldürdü.   

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, Lezzet, Festivali,, 923, bin, kişiyi, ağırladı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı