301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Eylül 2021 - Salı 21:16 Bu haber 258 kez okundu
 
ADANA, MÜSİAD GENEL MERKEZ YÖNETİMİNDE
ADANA, MÜSİAD GENEL MERKEZ YÖNETİMİNDE
EKONOMİ Haberi


Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 26’ıncı MÜSİAD Genel Kurulu’nda Adana ağırlığını htirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı MÜSİAD Genel Kurulu’nda Abdurrahman Kaan, görevini Mahmut Asmalı’ya devrederken, MÜSİAD Adana önceki dönem başkanlarından Mustafa Çalışkan, yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulu üyeleri arasında yer aldı.

Yurtdışı şube ve temsilciliklerinin yanı sıra Türkiye’nin en güçlü iş dünyası sivil toplum kuruluşu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD’ın 26’ncı Genrel Kurulu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirildi.

MÜSİAD 6’nci Dönem Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın görevi Mahmut Asmalı’ya devrettiği genel kurulda MÜSİAD Adana önceki dönem başkanlarından Mustafa Çalışkan, yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulu üyeleri arasında yer aldı.

 

KAVAK: MÜSİAD TÜRKİYE’NİN DİNAMİK YAPISI

Aynı gün gerçekleştirilen MÜSİAD Sandığı (Karz-ı Hasen) Genel Kurulu’nda ise MÜSİAD Adana Başkan Yardımcısı Zeynel Üstemel, sandığın yeni dönem yönetim kurulu üyesi olarak seçildi.

MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, gerçekleştirilen genel kurulda Adana’yı temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Önceki dönem başkanlarımızdan değerli ağabeyimiz Mustafa Çalışkan’ın MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiş olması Adanamızın temsili noktasında bize güç verdi. Yanı sıra Başkan Yardımcımız Zeynel Üstemel MÜSİAD Sandığı’nda görev yapacak. Kendilerine başarılar diliyorum. Erdem, yüksek ahlak ve güven temelinde yükselen MÜSİAD, yeni dönemde Türkiye iş dünyasının en dinamik yapısı olmaya devam edecek” diye konuştu. 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADANA,, MÜSİAD, GENEL, MERKEZ, YÖNETİMİNDE,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı