301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Ekim 2021 - Cuma 21:54 Bu haber 418 kez okundu
 
ADANA NEŞESİNİ KAYBETTİ
ADANA NEŞESİNİ KAYBETTİ
ADANA Haberi


Gazeteci, ressam, yazar, kısıca bütün mesleklere ilgi duyan, duayen gazeteci Abdurrahman Boztaş bu saha karşı hayatını kaybetti.

“Herşeyi Bilen Adam” olarak bilinen ve renkli kişiliğiyle tanınan gazeteci, ressam Abdurrahman Boztaş, hayatını kaybetti.

 “Bu tekere çomak sokmayın”, “Biz fırıldak değiliz” sloganlarıyla “Bağımsız-Bağlantısız” Büyükşehir Adana Milletvekili  ve Adana milletvekili adayı da olan Abdurrahman Boztaş, bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Adana kamuoyunu onu; Türkiye Çağdaş Ülke Parti Kurucusu, siyasetçi, gazeteci, yer altı ve yerüstü araştırmacısı, tarihçi, televizyon programcısı, sanatçı olarak tanıyordu. Abdurrahman Boztaş, Gazeteci Cüneyt Özdemir'in programına da katılarak, Özdemir'in sorularını yanıtlamıştı. 

Abdurrahman Boztaş için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti de bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle: “Meslektaşımız, gazeteci, sürekli basın kartı sahibi Abdurrahman Boztaş vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verilecektir. Merhuma Allahtan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”

Abdurrahman Boztayş'ı tanıyan, tanımayan, yakın olan, olmayan herkes tek şeyde buluştu. Adana neşesini kaybetti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADANA, NEŞESİNİ, KAYBETTİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı