301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Haziran 2021 - Cuma 14:48 Bu haber 262 kez okundu
 
Adana Orman Bölge Müdürlüğünde şube müdürlerine veda yemeği
Adana Orman Bölge Müdürlüğünde şube müdürlerine veda yemeği
GÜNDEM Haberi


Adana Orman Bölge Müdürlüğünde kısa süre önce görev yerleri değişen Şube Müdürleri için veda yemeği düzenlendi.

BTİ Şube Müdürü Semih Erkal’ın Erzurum Orman Bölge Müdürlüğüne, Makine İkmal Şube Müdürü Tufan Evran’ın Kayseri Orman Bölge Müdürlüğüne tayin olması münasebetiyle düzenlenen etkinliğe Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri, Orman Mühendisleri Odası Doğu Akdeniz Şubesi Başkan ve Üyeleri, Öz Orman-İş Sendikası Adana Şubesi Başkanı ve çok sayıda personel katıldı

Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz teşkilat olarak çok büyük bir aile oldukları belirterek, “Bölge Müdürlüğümüzden tayin olan çalışma arkadaşlarımın görev süreleri boyunca gösterdikleri üstün gayret ve özveri için kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler gibi değerli arkadaşlarla birlikte çalışmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz ancak memuriyet gereği ayrılmalar oluyor bundan dolayı da hüzünlüyüz. Kendilerine yeni görev yerlerinde aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diliyorum, yolları açık olsun”  dedi.

Veda yemeğinin ardından Bölge Müdürü Yılmaz tarafından  tayin olan Şube Müdürleri Semih Erkal ve Tufan Evran’a çeşitli hediyeler takdim edildi. Yapılan konuşmaların ardından veda etkinliği dilek ve temennilerle sona erdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, Orman, Bölge, , Müdürlüğünde, şube, müdürlerine, veda, yemeği,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı