301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
28 Kasım 2021 - Pazar 20:02 Bu haber 406 kez okundu
 
Adana protokolü 30 Kasım’a kilitlendi
Adana protokolü 30 Kasım’a kilitlendi
ADANA Haberi


Ankara’da 30 Kasım’da gerçekleşecek olan Güç Birliği programı için Adana’ya gelen Başkent Adanalılar Derneği ve Platformu başkan ve yöneticileri Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı, Oda Başkanları, ÇÜ ile ATÜ rektörlerine ziyarette bulundu destek istedi. Vali Süleyman Elban, "Böyle anlamlı çalışmalar gerçekleştiren derneklerimize destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkent Adanalılar Derneği ve Platform Başkanı ve yöneticilerinin oluşturduğu heyet 30 Kasım’da Başkentte gerçekleşecek olan Güç Birliği programı için Adana’daydı.

İlk ziyaret Adana Valisi Süleyman Elban’a gerçekleşti. Konuklarıyla sohbet eden Vali Elban, ziyaret sırasında Adanalılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneğinin ve Platformun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi misyonuyla hareket eden sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Vali Elban, “Adana’nın bölgesel değerlerinin tanıtımı, geliştirilmesi, korunması ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla hizmet veren derneğimiz yaptığı çalışmalarla hemşehrilerimiz arasında birlik, dostluk, dayanışma ve yardımlaşma duygularının gelişmesine de önemli katkılar sağlamaktadır. Bizler de böyle anlamlı çalışmalar gerçekleştiren derneklerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

30 Kasım’da Başkent’te gerçekleşecek olan Güç Birliği programına iştirak edeceğini belirten Elban, ziyaret sonrasında daha sıkı işbirliği yaparak Adana’yı Ankara’da daha güçlü tanıtma konusunda fikir birliği yaptı.

Ziyaretin ardından heyetin ikinci durağı Adana Ticaret Odası (ATO) oldu. Burada Oda Başkanı Atilla Menevşe ile makamında bir araya gelen Başkent heyeti, Ankara’da yıllardır eksikliği hissedilen lobi faaliyetlerinin bundan sonrası için daha güçlü bir dille konuşulacağının altı çizilerek, “30 Kasım Başkentteki Adana Lobisi için milat olacak” ifadesi kullanıldı.

ATO Başkanı Menevşe, “Böyle bir çalışmanın her daim yanındayız. Adanalıların birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etme kabiliyeti geliştirmeye ihtiyacımız var. Umarım bu çalışmalar hedefine ulaşır, samimice gayret veren Dernek ve Platform yöneticilerine teşekkür ediyorum, dedi. 30 Kasım’da Ankara’da beraber olacaklarını vurgulayan Menevşe, “İnşallah biz yönetim kurulu üyelerimizle böyle özel bir çalışmaya katılım göstereceğiz" dedi.

Başkent Heyeti’nin ATO ziyareti sonrasındaki üçüncü durağı Adana Sanayi Odası (ASO) Başkanı Zeki Kıvanç oldu.
Uzun yıllar Başkentteki Adanalıların lobi eksikliğini dile getiren Kıvanç, “Böyle bir çalışma takdire şayandır. Biz her zaman yanınızdayız. Başkentte Adana için çalışan bir merkezin varlığı bizi mutlu eder. İnşallah 30 Kasım’daki Güç Birliği programına bizde yönetim kurulu üyelerimizle iştirak edeceğiz" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, protokolü, 30, Kasım’a, kilitlendi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı