301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Mayıs 2021 - Pazartesi 17:48 Bu haber 339 kez okundu
 
"Adana Süper Lig'e çok yakışıyor"
"Adana Süper Lig'e çok yakışıyor"
SPOR Haberi


"Süper Lig'in de tozunu attıracağız"

 

ADANA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, TFF 1. Lig'in şampiyonu Adana Demirspor'u kutladı, 26 yıllık hasreti bitiren futbolcular, teknik ekip, yönetim ve taraftarlara teşekkür etti. Adana'nın Süper Lig'e çok yakıştığını aktaran Barut, "Şampiyonumuzu selamlıyor, Süper Lig'de üstün başarılar diliyoruz" dedi.

 

SEVİNCİ PAYLAŞTI

 

İzmir'deki şampiyonluk maçında Adana Demirspor'u yalnız bırakmayan, kamp yapılan otelde takıma başarılar dileyip Menemen Stadyumu'nda karşılaşmayı takip eden CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, 26 yıl sonra gelen şampiyonlukla büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Stadyumda futbolcular, teknik ekip, yöneticiler ve Başkan Murat Sancak'ın şampiyonluk sevincine ortak olan Ayhan Barut, Adana'nın her zaman Süper Lig'de temsil edilmesi gerektiğini söyledi.

 

"SÜPER LİG'İN TOZUNU ATTIRACAĞIZ"

 

Türkiye'nin sanayileşmesine öncülük eden Adana'nın tarımdan kültür-sanata olduğu gibi sporda da çok önemli bir marka olduğuna dikkat çeken Ayhan Barut, şunları kaydetti:

"Görkemli geçmişine özlem duyduğumuz kentimizin güzide takımlarından Adana Demirspor'un hak ettiği Süper Lig'e ulaşması bu anlamda 7'den 70'e hepimizi olduğu gibi taraflı tarafsız herkesi büyük bir sevince boğmuştur. Bize bu mutluluğu yaşatan şampiyon takımımızı, büyük Adana Demirspor'u kutluyoruz. Futbolcuları, teknik ekibi, Başkan Murat Sancak'ı, cefakar ve fedakar taraftarlarımızı selamlıyor, teşekkür ediyoruz. Adana Demirspor'umuzun  Süper Ligi'nin de tozunu attıracağını biliyor, bu yolda üstün başarılar diliyoruz. Maalesef bu sezon istediği sonuçları alamayan Adanaspor'umuzun da gelecek yıl bizlere aynı sevinci yaşatacağını biliyor, her zaman dayanışma içerisinde olacağımızı bir kez daha ifade ediyor, başarılar diliyoruz."

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , "Adana, Süper, Lig'e, çok, yakışıyor",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı