301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Nisan 2024 - Salı 21:02 Bu haber 93 kez okundu
 
Adana Ticaret Odası Hizmet binası açıldı
Adana Ticaret Odası Hizmet binası açıldı
EKONOMİ Haberi


Adana Ticaret  Odası Hizmet binası törenle açıldı. törene Adana Valisi Yavuz selim Kösger, Türkiye Odalar ve Borsalar birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ak Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, Çukurova Üniversitesi Rektörü Meryem Tuncel, Adana il Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Esnaf Odalar birliği Başkanı Niyazi Göger, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, çok sayıda ATO Meclis Üyeleri, ev sahibi ATO Başkanı Yücel bayram ve ATO Meclis başkanı İsmail Acı katıldı. 

Adana Ticaret Odası yeni hizmet binası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı tören ile hizmete açıldı.​

Törende konuşan Hisarcıklıoğlu, ATO üyelerine seslenerek, "Allah her şeyi size vermiş. Yok yok. Deniz var mı? Var. Tarım var mı? Var. Sanayi var mı? Var. Ticaret var mı? Var. Her şey var. Odalar, baktığımız zaman iş dünyamızın asli temsilcileri ve merkezleridir. Şehrine değer katan, güzelleştiren, hizmet üreten yerler haline gelmeleri gerekir. Ticaret odamız da bu yeni hizmet binası ile Adana ekonomisinin gelişmesine ve zenginleşmesine daha büyük katkılar vermeye devam edecek. Bugün Adana bir ticaret, sanayi, tarım ve eğitim merkezine dönüşmüştür" şeklinde konuştu.

 

İçlerinde Adana Ticaret Odası'nın da bulunduğu 3 odanın dünya çapında kaliteye sahip olduğunu kaydeden Hisarcıklıoğlu, akredite oda sistemini anlattı.

 

Hisarcıklıoğlu, “Burada hizmet kalitesinin standardı için belirli bir seviyeye ulaşmak gerekiyor. Aynı otellerdeki gibi odalarımızda da dünya genelinde hizmet kalitesini ölçen akredite kuruluşları var. Bunlar da uluslararası kuruluşlar. Uluslararası bağımsız kuruluşun Adana’daki 3 odamıza da verdiği değerlendirme ne biliyor musunuz? Tam 5 yıldız. Bu şunu gösteriyor; Berlin, Londra oda ve borsaları üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa Adana’da aralarında Ticaret Odamızın da bulunduğu bu üç kuruluşumuz da bu standartta hizmet veriyorlar. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

 

ATO Başkanı Yücel Bayram 

Yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Yücel Bayram da, “130 yıllık tarihe sahip olan dev çınar olan ATO, kurulduğu günden itibaren Adana ve ülkemizin ekonomisinin güçlenmesi için var gücüyle çalışmıştır, çalışmaya da devam edecektir. Attığımız her adımın tüccarımızın daha iyi bir şekilde ticaretini geliştirmesi için olduğunu ifade etmek isterim. Geçmişten aldığımız güçle odamızın üyelerini daha ileriye götürmek gayretimiz her geçen yıl daha fazlasıyla devam edecektir. Bugün yıllarca Adana’ya hizmet verecek çok modern binamızın açılışını gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Oda üyelerinin işlerini daha hızlı gerçekleştirmesi amacıyla birçok kurumla iş birliği içerisinde olduklarını belirten Bayram, yeni hizmet binasında Serbest Mali Müşavirler Odası irtibat ofisi, KOSGEB irtibat ofisi, İngiltere vize ofisi, Schengen vize ofisi, ihtiyaç haritası ile tarımsal destekleme ofisi kurduklarını ve en kısa sürede e-ticaret ve hibe destek bilgilendirme ofisini de hayata geçireceklerini söyledi.

 

Hisarcıklıoğlu, açılış sonrasında Adana Ticaret Odası Meclis Toplantısında Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda, üyelerin yaşadıkları sektörel sıkıntıları ve talepler istişare edildi.

Adana Ticaret Odası Hizmet binası açılışı D-400 karayolu üzerinde yapıldı, daha sonra birinci kattaki meclis salonuna geçilerek burada birer konuşma yapıldı. Adana Ticaret Odası önce konuklarına binada ikram, sonra bahçesinde ise Adana kebabı ikram etti. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, Ticaret, Odası, Hizmet, binası, açıldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı