301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Mart 2021 - Çarşamba 20:22 Bu haber 392 kez okundu
 
ADANAGİAD kadınları, güneyin yıldızlarıyla buluştu
ADANAGİAD kadınları, güneyin yıldızlarıyla buluştu
SPOR Haberi


Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) üyesi kadınlar, bugüne dek elde ettiği başarılarla herkesi gururlandıran, Bölgesel Lig, 2. Lig ve Hentbol Kadınlar 1. Ligi'nde sayısız başarıya imza atan Adasokağı Spor Kulübü sporcularıyla buluştu. Sporcu genç kızların yanı sıra Kulüp Başkanı ve Antrenörü Nesimi Dağdoğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Gökhan Sezer ile bir araya gelen ADANAGİAD'lı kadınlar, yaşattıkları gurur ve elde ettikleri başarılar dolayısıyla hepsini kutladı.

 

ANTREMANDA BULUŞTULAR

 

ADANAGİAD Yönetim Kurulu ve üyesi kadınlar, başarılarıyla ülke gündeminden düşmeyen Adasokağı Spor Kulübü sporcularıyla buluştu. Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden sporcu genç kızların antremanını izleyen ADANAGİAD kadınları,  sporcular başta olmak üzere Adasokağı Kulübü Başkanı ve Antrenörü Nesimi Dağdoğan ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Gökhan Sezer'i kutlayıp başarı dileklerini paylaştı.

 

"EN GENÇ TAKIM"

 

Adasokağı Kulübü'nün 2014 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile birlikte hazırlanan projeyle yaşam bulduğunu aktaran Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Gökhan Sezer, "Kentimizde sosyal sorumluluk projesi kapsamında önemli bir adım attık. Amacımız sporla çocukların suçtan ve kötü alışkanlıklardan sporla uzak durmasını sağlamaktı. Bu yolda çok önemli adımlar atıldı, hentbolda çok iyi sporcular yetiştirmeye başladık" dedi. Takımdaki oyuncuları tanıtan Adasokağı Kulübü Başkanı ve Antrenörü Nesimi Dağdoğan ise "Türkiye'de hentbol branşında en genç takım olmanın gururunu yaşıyoruz. Bizler sadece spor yapan değil, donanımlı, yeni sporcular yetiştirmek için mücadele ediyoruz" diye konuştu.

 

"KIZLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ"

 

Adasokağı Kulübü oyuncuları ve teknik ekiple sohbet edip başarı hikayelerini dinleyen ADANAGİAD Yönetim Kurulu ve Üyesi kadınlar, sporcu kızları kutladı. Antremanı izleyen ve sporcuları uzun süre alkışlayan ADANAGİAD kadınları adına konuşan ADANAGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Madenci ise, "ADANAGİAD Ailesi olarak kentimizin, ülkemizin, ekonomimizin ve sosyal yaşamımızın gelişip kalkınması ve daha ileri noktalara taşınması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ADANAGİAD kadınları olarak, hepimizin göğsünü kabartan, başarılarıyla gurur duyduğumuz sporcu kızlarımızla hep omuz omuzayız. ADANAGİAD Başkanımız Halid Milli, Yönetim Kurulu ve Üyeleri olarak, her zaman sporcularımızın yanlarında olmaya, koşulsuz destek vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Ziyaretin ardından sporcular ve ADANAGİAD kadınları hep birlikte anı fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , ADANAGİAD, kadınları,, güneyin, yıldızlarıyla, buluştu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı