301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Mayıs 2023 - Çarşamba 15:44 Bu haber 321 kez okundu
 
ADANALILAR KIYMETLİ BİR BÜROKRATINI BURSA’YA KAPTIRDI
ADANALILAR KIYMETLİ BİR BÜROKRATINI BURSA’YA KAPTIRDI
ADANA Haberi


İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRÜ ERKINAY’DAN ADANA’YA VEDA

BAŞARILI BÜROKRAT HÜSAMETTİN ERKINAY BURSA’YA ATANDI

26 Kasım 2018 tarihli Bakanlık kararıyla İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak Adana’ya atanan Hüsamettin Erkınay, 10 Nisan 2023 tarihli Bakanlık kararı ile Bursa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak atandı.

Gerek devlet kurumları gerekse vatandaşlarla ilişkilerinde başarılarıyla adından söz ettiren Erkınay özellikle pandemi ve deprem dönemlerinde vatandaşlara hızlı bir şekilde hizmet vermesi ile de Adanalıların memnuniyetini kazandı.

Evli ve bir çocuk babası olan Hüsamettin Erkınay, ilimizde görev yaptığı müddet boyunca kamu hizmetlerinin hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleşmesi yönünde yaptığı çalışmalar, verdiği nüfus ve vatandaşlık hizmetleri nedeniyle de başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adana Valisi Süleyman Elban’ın da takdirini kazandı.

Adana İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevine Sakip Pehlivanoğlu atandı. Pehlivanoğlu’nun önümüzdeki günlerde görevine başlayacağı ifade ediliyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADANALILAR, KIYMETLİ, BİR, BÜROKRATINI, BURSA’YA, KAPTIRDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı