301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Ekim 2021 - Pazar 21:24 Bu haber 507 kez okundu
 
Adanalılar ilki gerçekleştirilen ’Akdeniz Gençlik Festivali’nde eğleniyor
Adanalılar ilki gerçekleştirilen ’Akdeniz Gençlik Festivali’nde eğleniyor
MAGAZİN Haberi


Adana Türkiye Gastronomi Yeme İçme ve Eğlence İşletmecileri Derneği (TURİDER) tarafından bu sene ilki gerçekleştirilen Akdeniz Gençlik Festivali ikinci gününde de coşkuyla sürdü.

Adana’da eski baraj kapakları Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu yanında 1 Ekim’de başlayan frstivalde gençler gönüllerince eğlenerek konserlerin tadını çıkardı.

 

İkinci gününde de birçok etkinliğin yapıldığı festival alanında Ezgi Pekel, Mary Jane, Necati ve Saykolar, Patron, Gripin, Mor ve Ötesi sahne aldı.

Geleneksel hale gelmesi planlanan Akdeniz Gençlik Festivali, 4 Ekim gecesinde sahne alacak Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent ve Rus Kızılordu Korosu konseri ile sona erecek.

Adana TURİDER Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Özkan, konsere olan ilgiden gurur duyduklarını belirterek "Adanamıza ve gençlerimize böyle bir ortam sunduğumuz için çok mutluyuz. Festivale ilgi oldukça yoğun oldu. Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz festivali her sene daha coşkulu ve eksiklerimizi tamamlayarak devam ettireceğiz. Böylece bölgemizin ilk geleneksel gençlik festivaline de imza atmış olacağız" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adanalılar, ilki, gerçekleştirilen, ’Akdeniz, Gençlik, Festivali’nde, eğleniyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı