301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Mart 2024 - Pazar 20:33 Bu haber 193 kez okundu
 
Adanalılarla birlikte tüm sorunların üstesinden geleceğim
Adanalılarla birlikte tüm sorunların üstesinden geleceğim
SİYASET Haberi


İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Ayyüce Türkeş, Adana’nın sorunlarını çözmekte kararlıyım .

Türkeş, Adana’yı adım adım geziyorum, çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım diyerek çıktığı yolda yine Adana sokaklarındaydı.

Ayyüce Türkeş Adana’nın Hakkı daha fazlası diyerek yoğun programlarına devam ediyor.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Veysel Yıldız'la birlikte Altıneller Okulları 100. Yıl Kampüsü'nde öğretmenlerle  buluşan Türkeş  burada projeleriyle ilgili yaptığı açıklamalarda ihtiyaç duyan, her Öğrenciye Ücretsiz destek kursları sağlanacak. Hem sınavlara hazırlanacaklar, hem okul dersleri için destek kursları alabilecekler. Adanalı anne babalar dershane masrafını artık düşünmeyecekler.

 

24 Saat Açık Kreşler

İhtiyaç olan her yere ücretsiz modern kreşler açılacak. Vardiyalı çalışan annelerimiz için nöbetçi kreşler belirlenecek. Adanalı kadınlarımız hem çalışıp üretecek, hem de gözleri arkada kalmayacaklar.

 

 Okul Çağındaki Çocuklara Ücretsiz Yemek

Tüm ilk ve orta dereceli okullarımızda öğrencilerimize ücretsiz öğle yemeği vereceğiz. Ailelerin aklı çocuklarında kalmayacak.

Öğrencilere Eğitimde Eşitlik Bursu

İhtiyaç sahibi öğrencilerimize ücretsiz burslar sağlayacağız. Öğrencilerimiz sadece derslerine odaklanacaklar.

Adana'mızı öğrencilerimiz daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek görevimiz, çünkü;

ADANA'NIN HAKKI DAHA FAZLASI! 

Diyerek 31 Mart'tan sonra hayata geçireceği projeleri paylaştı Öğretmenlerin, taleplerini dinledi.

İYİ Parti Çukurova Belediye Başkanı Sayın Soner Çetin'in proje lansmanına, İYİ Parti Genel Sekreteri Sn. Ayfer Yılmaz, Sağlık Politikaları Başkanı Prof Dr. Taner Demirer, Güvenlik Politikaları Başkanı Sn. Ali Demir, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Sn. Süleyman Çetin ile birlikte Ayyüce Türkeş  Vizyoner projelerimizle 31 Mart'tan sonra Adana'mız İYİ Belediyecilk ile tanıştıracagız ,dedi.

 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Türkeş “Bugün 109. Yıldönümünü kutladığımız Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin dönemin en güçlü devletleri karşısında vatanı ve hürriyeti için neleri göze alabileceğini dünyaya gösterdiği tarihimizin en büyük destanlarından biridir” ifadelerine yer verdi.  Çanakkale ruhu bu aziz milletin yüreğinde hiçbir zaman sönmemiş, dün nasıl, bu topraklara göz dikenlerin karşısında dimdik ayakta durmuş ise, bugünde ve yarında aynı şekilde durmaya devam edecektir. Ecdadımız düşmanlarımıza karşı Çanakkale’yi nasıl geçilmez kıldıysa bizler de bugün aynı inanç ve azimle vatanımıza, birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkarak, bu büyük destanın kazanılmasındaki manevi gücü sonsuza dek yaşatacağız. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin mukaddes hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adanalılarla, birlikte, tüm, sorunların, üstesinden, geleceğim,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı