301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Temmuz 2024 - Salı 21:33 Bu haber 1220 kez okundu
 
AHMET ŞAFAK’TAN 15 TEMMUZ’UN ANLAMINA YAKIŞIR PERFORMANS
AHMET ŞAFAK’TAN 15 TEMMUZ’UN ANLAMINA YAKIŞIR PERFORMANS
MAGAZİN Haberi


Sevilen sanatçı Ahmet Şafak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Güngören Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte muhteşem bir konser verdi. 15 Temmuz Şehitler Parkında gerçekleşen konserde Ahmet Şafak, alanı dolduran sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Türk müziğinin güçlü sesi Ahmet Şafak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Güngören Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahne aldı. İstanbul Güngören’deki 15 Temmuz Şehitler Parkında gerçekleştirilen konserde, Ahmet Şafak yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Geceye vatandaşların yoğun ilgisi damga vurdu. Şarkılarını zaman zaman izleyenlerin arasına inerek seslendiren Ahmet Şafak, tüm parçalarını sevenleriyle birlikte dev bir koro halinde söyledi. “Neyse” isimli yeni şarkısını ilk kez canlı okuyan Şafak, izleyicilerden büyük alkış aldı.

 

Sanatçı Ahmet Şafak “15 Temmuz, milletimizin iradesine sahip çıktığı, demokrasinin zaferini ilan ettiği bir gecedir. O geceyi ve kahraman şehitlerimizi asla unutmayacağız” sözleriyle duygusal anlar yaşattı.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: AHMET, ŞAFAK’TAN, 15, TEMMUZ’UN, ANLAMINA, YAKIŞIR, PERFORMANS,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı