301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Eylül 2023 - Perşembe 17:11 Bu haber 449 kez okundu
 
Aladağ Belediyesi'nden öğrencilere burs sürüyor
Aladağ Belediyesi'nden öğrencilere burs sürüyor
EĞİTİM Haberi


Aladağlı öğrencilere belediye tarafından 2 bin liralık burs verilecek.

Adana’da bazı ilçe belediyeleri tarafından üniversitelerde okuyan öğrencilere burs katkıları sürüyor. Geçtiğimiz yıl Aladağ Belediyesi tarafından üniversitelerde örgün olarak okuyan öğrencilere bin liralık burs desteği verilmişti.  Bu yıl da burs geleneğini sürdüren Aladağ Belediyesi öğrencilere 2 bin lira burs verecek.

Konuyla ilgili Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik açıklama yaptı. Akgedik açıklamasında geçen yıl verdikleri bursu bu yıl da vereceklerini söyledi. Başkan Mustafa Akgedik, kendisi ya da ailesi Aladağ’da ikamet ediyor olan ve örgün olarak herhangi bir üniversitede okuyor olan öğrencilere 2 bin liralık eğitim yardımından yararlanacağını açıklayarak, “Sevgili gençler, bu yıl da Aladağlı tüm örgün okuyan üniversite öğrencilerimize eğitim yardımı yapacağız. Başvurular 5 Ekim’de başlıyor” dedi.

Eğitim desteğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin ikametgah ve öğrenci belgesi ve öğrencinin kendine ait IBAN numarası ile 5 ekim- 30 Ekim 20123 tarihleri arasında Aladağ Belediyesi’nin www.aladag.bel.tr web adresinden online başvuruda bulunabilecekleri bildirildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Aladağ, Belediyesi'nden, öğrencilere, burs, sürüyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı