301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Nisan 2021 - Pazar 16:45 Bu haber 948 kez okundu
 
Alev Alev
Alev Alev
KÜLTÜR SANAT Haberi


Alev Alev dizisinde üç farklı kadın ve üç farklı hayat işleniyor. 
Alev Alev dizisinde Cemre adlı kadının büyük aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden bıktığı için küçük kızıyla birlikte bu hayattan kurtulmaya çalışması, dizideki bir diğer kadın Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşması, Çiçek’in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmayı hayal ediyor. 
Her şey iyi güzel. Çiçek yangından çıktı. Yüzü tanınmaz halde, her yer yanık. Neyse biri bölümden sonra ameliyat oldu yüzü düzeldi. Oysa 12 hafta geçmesi gerekiyor bir yüzün yerine oturması… Hadi onu da geçtik. O saçlar nasıl bir anda uzadı. Niçin her şeyi yerinde yapmıyorlar. Sanatçı uzun zaman perukla gezse ne olur, daha inandırıcı olmaz mıydı? İlla biz mi söyleyeceğiz.
Film oluroda bu kadar atmasyon olur mu?
Alev Alev dizisinin oyuncu kadrosu 
Alev Alev dizisinin oyuncu kadrosunda Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Toprak Can Adıgüzel, Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz ve usta oyuncu Zuhal Olcay yer alıyor. 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Alev, Alev,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı