301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Ekim 2021 - Cuma 20:59 Bu haber 288 kez okundu
 
Ali Babacan’dan Kozan Belediyesi’ne ziyaret
Ali Babacan’dan Kozan Belediyesi’ne ziyaret
GÜNDEM Haberi


Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, partisinin ilçe binasının açılışı için geldiği Kozan’da Kozan Belediyesini ziyaret ederek Başkan Özgan’dan Kozan’ın tarihi yerleri ,sokakları ile yöresel ürünler hakkında bilgi aldı.

 

Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı makamında ziyaret eden Babacan ilk defa geldiği Kozan’a hayran kaldığını belirtti.

 

Ziyaret, Başkan Özgan’ın şehrin tarihi ve doğal güzelliklerinin yer aldığı fotoğraf sergisi ile başladı. Kozan belediyesi tarafından satışı yapılan yöresel ürünlerin tanıtımını yapan Başkan Özgan daha sonra Yöresel ürünlerden oluşan sepetlerden hediye etti.

 

Kozan Belediyesi ziyaretinin ardından Arıkan Konağı,Tarihi Hoşkadem cami ili Mustafa Kemal Sokak,İstiklal sokak gibi tarihi yerleri de gediren Başkan Özgan Cami Kebir caddesinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde yazısı asılan Mezalim Fırını ile caddeyi gezdiler.

 

Daha sonra heyet Kozan Kalesi’ne çıkarak menengiç kahvesi ikramında bulunuldu.

 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan “Kozan’a ilk defa geldim, adeta şehrin her yerinden tarih fışkırıyor. Geç kalınmış bir yatırım eksikliği fazlasıyla hissediliyor ama toparlanmayacak bir durumda değil. Kazım Başkan’ı da tebrik ediyorum çok güzel işlere imza atmış. Tesisleşme konusunda diğer belediye örnek gösterilebilecek çalışmaları var. Başarılarının devamını diliyorum. Başta Kazım başkan olmak üzere tüm Kozan halkına ve belediye çalışanlarına teşekkür ederim ” dedi.

 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da ziyareti için Babacan ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, Kozan’da turizmi kalkındırmak için çok çalıştıklarını, atılması gereken yeni adımın bu olduğuna inandıklarını söyledi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Ali, Babacan’dan, Kozan, Belediyesi’ne, ziyaret, , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı