301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Kasım 2021 - Çarşamba 21:44 Bu haber 243 kez okundu
 
Arıtma tesisi açılışına çağrılmadı, Meclis'te tepki gösterdi
Arıtma tesisi açılışına çağrılmadı, Meclis'te tepki gösterdi
GÜNDEM Haberi


Saimbeyli Arıtma Tesisi’nin açılışına davet edilmeyen Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, açtığı ağzını yumdu gözünü.
 

ATLAMIŞLAR YADA ÖYLE YAPMIŞLAR!
Adana’nın Saimbeyli ilçesindeki arıtma tesisinin açılışına davet edilmeyen Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde zehir zemberek konuşma yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gökçe’ye cevap verirken büyük gaf yaptı. Karalar, “Bir yanlış olmuş seninle konuştuk, eksik yapıldı, seni aradık. Arkadaşlarımız atlamışlar, ya da öyle yapmışlar!” dedi.
 
GÖKÇE: ADALET VE SAYGI
Gökçe, “Adalet ve insan emeğine saygı” diye başlayıp; arıtma tesisinin yapımı için kendisinin yer belirlediğini, AK Partili Meclis üyeleri “evet” derken, CHP’lilerin ret oyu verdiğini aktardı. Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün başlattığı arıtma tesisinin, geçtiğimiz günlerde açıldığını anlatan Gökçe, kendisi ile kredi veren kuruluşun davet edilmeyişine tepki gösterdi.
 
YABANCI BİR ÜLKEDEN GELMEDİK
Gökçe şöyle dedi: “O projeyi ortaya çıkan ben açılışa çağrılmadım. Bu bir zul ve haksızlık değil mi? Emek bizim ancak oraya davet edilmiyoruz. Böyle belediyecilik olur mu, hangi vicdana sığar. Cumhur ittifakının belediye başkanları yabancı bir ülkeden gelmedik. (Karalar araya girerek; Sen haklısın, bir şey demedik orada) Burada yetkili sizsiniz.” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Arıtma, tesisi, açılışına, çağrılmadı,, Meclis'te, tepki, gösterdi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı