301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Şubat 2022 - Salı 19:12 Bu haber 410 kez okundu
 
ASİM Başkanı yeniden Mahmut Eraslan oldu
ASİM Başkanı yeniden Mahmut Eraslan oldu
AKTUALİTE Haberi


Adana’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) genel kurulunu gerçekleştirdi. Mahmut Eraslan yeniden başkan seçildi.

Adana’yı önceleyerek milli ve manevi değerlerin rehberliğinde gerçekleştirdiği organizasyonlar ve eylemlerle dikkat çeken ASİM genel kurulunu geçtiğimiz hafta sonu İnsan ve Medeniyet Hareketi Adana Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

50’yi aşkın STK Başkan ve temsilcisinin katıldığı seçime tek aday olarak giren Mahmut Eraslan oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.

Seçimlerin ardından bir teşekkür konuşması yapan Eraslan; Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da belirli ilkeler dâhilindeASİM’in çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Türkiye’de birçok ile örnek bir dayanışma içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Mahmut Eraslan; "Geçtiğimiz dönem Türkiye’nin birçok bölgesinde STK ve kanaat önderleri ne ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretler sırasında gördük ki insanımızın en çok ihtiyaç duyduğu şey birlik ve beraberlik hasreti. Bu dönemde de daha önce gidemediğimiz bölgelere gidip oradaki STK’lar ile görüşeceğiz" dedi.

ASİM’in Adana’yı önceleyen eylemlere imza attığını hatırlatan Eraslan; "Yaşadığımız kentteki sorunları aşmak adına çeşitli projeler geliştirerek bunları konunun muhataplarıyla paylaşacağız. Şehrimizin gelişmesi ve hemşerilerimizin refahı için elimizden gelen ne varsa yapacağız" ifadelerini kullandı.

Mahmut Eraslan kendisine güvenen ve destek veren tüm ASİM bileşenlerine teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ASİM, Başkanı, yeniden, Mahmut, Eraslan, oldu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı