301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Mart 2021 - Perşembe 16:29 Bu haber 501 kez okundu
 
ASKF Kadın Komisyonu’nda “Elif İnce” Dönemi Başladı
ASKF Kadın Komisyonu’nda “Elif İnce” Dönemi Başladı
SPOR Haberi


ASKF Kadın Komisyonu’nun yeni Başkanı Elif İnce oldu. ASKF Kenan Kutay Toplantı Salonunda yapılan toplantı sonrasında göreve başlayan İnce, “ Geçen dönem başkanlık görevinde bulunan Nurcihan İnanır'a teşekkür ederim. Yeni yönetim ile çoğulcu katılımı benimseyeceğiz. Sporla uğraşan tüm kadınlarımıza kapımız açık. Hizmet yolunda gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi. ASKF Başkanı Ahmet Bozan’da,yeni görevinde İnce ve yönetim kurulu’na başarı dileğinde bulunurken yapılan toplantıda gelecek günler ile ilgili yol haritası belirlendi. Çalışma prensipleri tartışıldı.

 

ASKF Başkanı Dr. Ahmet Bozan ise Kadınlarımızın sporun içinde sayılarının çoğalmasının önemine vurgu yaparak:

Kadın elinin değdiği her yerde başarı vardır, özveri vardır, gurur vardır. İnşaallah daha güzel işlere bu ekip imza atacaktır. Önceki dönem başkanımız Nurcihan inanır'a ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz, yeni görev alan Başkanımız Elif İnce'ye ve ekip arkadaşlarına başarılar diliyoruz, dedi.

 

Elif İnce Kimdir ?

1971 Osmaniye Düziçi doğumlu 1984 yılında Mehmet Özlü ihtisas spor kulübünde karateyle tanışmıştır. 75 kez milli sporcu olmuş Karate branşında Adana’ya bayanlarda ilk Türkiye 1.liğini getirmiştir. Ferdi ve açık siklet şampiyonalarında Türkiye 1.si olarak Adanamızı ve Türkiyemizi temsil etmiştir. Şuan da,5.dan 5.kademe teknik direktör olarak özel salonun da başarılı sporcular yetiştirmektedir.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ASKF, Kadın, Komisyonu’nda, “Elif, İnce”, Dönemi, Başladı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı