301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Nisan 2022 - Cumartesi 21:11 Bu haber 356 kez okundu
 
ASKON BAŞKANI ÇALIŞKAN’DAN POLİS HAFTASI MESAJI
ASKON BAŞKANI ÇALIŞKAN’DAN POLİS HAFTASI MESAJI
TEKNOLOJİ Haberi


ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çalışkan mesajında şunları söyledi: “177 yıllık bilgi ve tecrübesiyle Polis Teşkilatı, 1845’ten günümüze canla başla çalışarak görevini fedakarca sürdürmektedir.

Bizlerin huzur içerisinde yaşaması, can ve mal güvenliğimizin temini için gece gündüz demeden, zorlu şartlar altında görevlerini yerine getiren Polis Teşkilatımızın gayreti takdire şayandır. Polis teşkilatımızın bu özverili, gayretli çalışması herkese örnek teşkil etmektedir.

Polis Teşkilatımız kendilerine verilen yasal görevlerini yerine getirmenin yanında vatandaşlarımızın her daim yanında olmuştur. Gerek Koranavirüs salgını döneminde Vefa Sosyal Destek grubunun içerisinde yer alarak yardıma muhtaç insanlarımızın ihtiyaçlarını gidermiş, gerek üniversite sınavına geç kalan öğrencilerimizi okullarına yetiştirmiştir.

Yardıma ihtiyacı olanların imdadına yetişen, kendi sağlığını düşünmeden gece gündüz koşturan, milletimizin gönlünde hepsi birer kahraman olan fedakâr polislerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Polis Teşkilatımızın Polis Haftasını kutluyor, görevi başında şehit düşen güvenlik mensuplarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize ve görevleri başında bulunan fedakar polislerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ASKON, BAŞKANI, ÇALIŞKAN’DAN, POLİS, HAFTASI, MESAJI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı