301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Haziran 2021 - Cumartesi 13:06 Bu haber 494 kez okundu
 
Atatürk Parkı’nın güvenliği zayıf
Atatürk Parkı’nın güvenliği
ADANA Haberi


Atatürk Parkı, Kurtuluş, Reşatbey, Cemalpaşa, Çınarlı, Döşeme, Denizli, Namık Kemal ve Mithatpaşa mahallesinden gelenlerin dinlenme yeri.  Buna Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi çocuklarını da sayabiliriz. Her gün olaylar oluyor. 4 temizlikçi ve 3 güvenlikle burası korunamıyor. 

Bazen güvenlikçiler zor durumda kalıyor, kavgayı ayırmak istediklerinde saldırıya uğrayabiliyorlar. Hiçbir yetkileri yok. Kendilerini savunamıyorlar bile. Aslında Emniyet burada iki, üç polisi bulundurmak zorunda. Geçenlerde Güvenlik kulübesinin camını çerçevesini indirip, güvenlik görevlisini bile darp ettikleri söyleniyor. Başkan Karalar burada güvenlik sayısını arttırmalı. Çünkü mahallenin bütün ekabir ve yaşlı insanları buraya geliyor. Temizlikçiler ise parkın dört tarafına yetişemiyor. Çünkü herkes çekirdek çintiyor, kapuklu yemişler yiyip, içtikleri gazoz şişelerini oraya buraya atıyor. Bunların özellikle uyarılması gerekiyor. 

Çınarlı Mahallesi muhtarı da maşallah masaları çoğaltıkça çoğaltıyor. Babasının yeri gebi yer yeri işgal etmiş. Çimler kuruyor. Madem öyle, belediye derli toplu çimleri yoketmeden çay bahçesi yapsın, O banklar niye konmuş. Türkiye’de bütün belediyelerin sosyal tesisleri var. Tuvalet işletmeyi biliyorsan, çay bahçesi yaparak haylı haylı parada kazanabilirsin. Vatandaşta ucuz çay içmiş olur. Çünkü Atatürk Parkın’da bir çay üç lira olmasın. İstanbul vapurunda bu paraya çay içebiliyorsun. Burası Adana, yoksulların şehri.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Atatürk, Parkı’nın, güvenliği, zayıf,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı