301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Mart 2022 - Perşembe 22:06 Bu haber 409 kez okundu
 
ATB Yurtdışından Gelen Öğrencileri Ağırladı
ATB Yurtdışından Gelen Öğrencileri Ağırladı
EĞİTİM Haberi


Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi, ‘We Start Up Projesi’ kapsamında yurtdışından gelen yabancı ve yerli öğrencilerle ‘Bilgi, Tecrübe Paylaşımı’ adına Adana Ticaret Borsası Kompleksini ziyaret ederek Başkan Şahin Bilgiç’ten bilgi aldı.

 

FARKLI KÜLTÜRLER VE DİLLER İLİŞKİLERİ GÜÇLENDİRİR

Adana Ticaret Borsası tarafından yapılan ve adını taşıyan 3 okul bulunduğunu, ‘We Start Up Projesi’ kapsamında ATB’ye gelen öğrenci ve öğretmenleri Ticaret Borsamızda ve Adana’da ağırlamaktan mutlu olduğunu dile getiren Başkan Şahin Bilgiç, “Öncelikle Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisemizi böylesine olumlu ve faydalı bir projenin paydaşı olmasından dolayı tebrik ediyorum. ‘We Start Up Projesi’ kapsamında Türkiye ile birlikte Portekiz, Fransa, Estonya ve Makedonya’dan bu projeye katılan öğretmen ve öğrencileri kutluyorum. Bu tür organizasyonlar farklı kültürlerden bir araya gelen öğrenciler kendi kültürlerini, dillerini tanıttıkları gibi farklı kültürleri de görmektedir. Öğrencilerin hayata karşı farklı bakış açısı sağladığı, yeni arkadaşlar edindikleri, iş ile meslek bağlantıları kurduklarını, yabancı dilleri daha rahat kavradıklarını biliyorum. Bu anlamda tüm öğrencilerimizi bu ve buna benzer projelerde yer almaya davet ediyorum” diyerek Adana Ticaret Borsasının tarihi ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.

 

ATB’DE BULUNMAKTAN ONUR DUYDUK

‘We Start Up Projesi’nin taraflarına her zaman fayda sağladığını ve başarı getirdiğini ifade eden Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi Müdürü Levent Ködürgü,” Dünyanın en modern tesislerinden biri olan Adana Ticaret Borsasının kapılarını açarak kurumsal olarak bizleri kabul eden ATB Başkanımız Şahin Bilgiç ve yönetimine çok teşekkür ederim. Her zaman okulumuzu desteklediniz. Okul yönetimi olarak bizlerde ATB’nin adına yakışır çalışmaların içerisinde yer alma çabamız var.” dedi.

Konuşmaların ardından ‘We Start Up Projesi’ne katılan öğretmen ve öğrenciler Adana Ticaret Borsasının Elektronik Alım Satım Salonunu, Laboratuvarları ve Lisanslı Depolarını gezerek detaylı bilgi aldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ATB, Yurtdışından, Gelen, Öğrencileri, Ağırladı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı